Szerintetek nem kevés 100000 Ft 6 órás munkáért? Szellemi munka..
Figyelt kérdés
Gyerekek miatt nem tudok 8 órában dolgozni, erre meg többen mondták, hogy kevés az a fizetés.2020. aug. 22. 09:18
1/10 anonim válasza:
Ez kb a 6 órás bérminimum, már ha nettóban értendő. Nem jobb az átlagnál (a valódinál, a statisztikait felnyomják a vezérigazgatók milliós fizetései).
2/10 anonim válasza:
#1 mediánnak hívják azt a valódi átlagot...
3/10 A kérdező kommentje:
Nettó bér
2020. aug. 22. 09:54
4/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy mi vagy "többen" mit mondanak. Ha te hajlandó vagy ennyiért dolgozni, vállald el. Kit érdekel, más mit gondol (mi közük van a fizetésedhez?), ha kell a pénz.
5/10 anonim válasza:
Komolyan nem értem ezeket a kérdéseket.. Ennyit ér a munkáltatónak, a kérdés az, hogy neked megéri-e, ha meg bevállalod, mégis mit szeretnél hallani? Én ennyiért biztos nem vállalnám, de ehhez nem kell a gyakori, saját hatáskörben meg tudom ítélni.
7/10 anonim válasza:
Mondjuk leírhatnád, hogy milyen munkakör...
Egy programozó informatikusnak nagyon kevés. Egy aktatologató mancikának meg sok is....
8/10 anonim válasza:
Mondjuk az sem mindegy, hol és milyen szellemi munka és milyen munkarendben.
De elsőre teljesen korrekt, ahogy előttem írták
9/10 anonim válasza:
Nem, azonnal mondj fel és pár nap múlva gyere vissza egy új kérdéssel, miszerint hova menj el dolgozni.
10/10 anonim válasza:
Havi nettó 200.000 alatt nincs munka! A munkaadó kifizeti a bérleti díjat, rezsit, akkor vállalható a havi 100.000 nettó. Egyéb esetekben nem. 2000-ben volt ez "jó" fizetés, de 2020-ban a jelenlegi árak mellett, a betöltött munkakörtől függetlenül a havi nettó 100.000 rettentő kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!