Mezőgazdasági gyümölcsszedő idénymunkás napi bére Balaton mellett mennyi a reális? 12.000 /nap kézbe?
Figyelt kérdés
8000-et ajánlottak, elfogadtam, erre többen ismerősi körből lehülyéztek hogy 10, de inkább 12, sőt 15 alatt el ne menjek!
Vissza is mondtam az ajánlatot és lehet abban valami amit ismerőseim mondtak, mert ahogy visszamondtam már jött is az új ajánlat: már 10.
De ezt se fogadom el.
Mennyi a reális?
Almaszedés körteszedés kézzel létrázva ládázva.
2020. aug. 20. 12:57
11/15 anonim válasza:
#10, ez így van. Én nem sajnálom ezeket az őstermelőket, rohadjon rájuk az összes gyümölcs. Nem is veszek, ráadásul sz.ar az összes magyar gyümölcs, egy jó dinnyét nem ettem évek óta, eperről meg barackról ne is beszéljünk.
12/15 A kérdező kommentje:
"Én nem sajnálom ezeket az őstermelőket,"'
Akiről szó van ( a munkáltató) egy román csávó nem is itt él, nagyon nem "őstermelő"
2020. aug. 20. 18:54
13/15 anonim válasza:
Attól is függ milyen megyébe vagy de inkább a 12 a reális
14/15 A kérdező kommentje:
"g milyen megyébe vagy"
Zala.
2020. aug. 20. 21:46
15/15 A kérdező kommentje:
És megvan a "deal": 15.000 /nap + egyszeri kaja.
2020. aug. 20. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!