Hol vállaljak hostess munkát?
Figyelt kérdés
Suli közben szeretnék hétvégén dolgozni Budapesten. 16 éves vagyok és 2 óra vonatozás Pest (Közelebb nem nagyon szoktak munkák lenni).2020. aug. 16. 01:08
1/2 anonim válasza:
Inkább meki, kfc, burger king, tesco vagy bármi más, ami diákmunka. A hostesst inkább hagyd!
2/2 anonim válasza:
18 alatt hostessként gyakorlatilag esélyed sincs, tudom, mert én is kerestem ilyen melót sokszor. Nagyon kevés volt kiskorúaknak, talán 1-2. Nem feltétlen AMIATT várják el a nagykorúságot, hanem mert pl a termékpromótereknek gyakran pénzt is kell kezelniük, ha valaki megvesz valamit, amihez elvárás a nagykorúság. Egy rendezvényen, konferencián, ilyesmin meg pl személyes adatokhoz férsz hozzá (pl személyi okmányt ellenőrzöl, hogy az alapján azonosítsd, hogy az illető tényleg meghívott-e), ehhez is nagykorúnak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!