Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hány évente váltotok munkahely...

Hány évente váltotok munkahelyet átlagosan és mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés

Én 27 vagyok és 5 éve kezdtem el főállásúként dolgozni.

Az első munkahelyemen 2015-ben kezdtem, majd 2018-ban felmondtam. 1 hét híján 3 évet töltöttem ott.

A mostani helyemen 2018-ban kezdtem el dolgozni, jelenleg is itt vagyok, picit kevesebb mint 2 éve. Jövő év elején ha minden jól megy, váltok.

2020. aug. 14. 21:10
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy előző írja, 2-3 év az optimális.
2020. aug. 15. 07:40
 12/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon sok munkahelyem volt.

3 hónap határozott idejű

4 hónap határozatlan,de azt én hagytam ott mert elköltöztem

2 hónap mert jobbra váltottam

9 hónap aztán elküldtek, hogy támogatott (olcsóbb) embert vegyenek fel

5 hónap feketén

Még 6 hónap feketén

A jelenlegi helyemen 3,5 éve vagyok. Jó lenne váltani, de nehéz.

2020. aug. 15. 08:53
 13/38 anonim ***** válasza:
85%
Átlag két év. A mostani helyemen másfél éve vagyok, de itt van olyan munkatárs, aki 40 éve a cégnél van. És meg is értem, miért maradnak itt, mert jó hely.
2020. aug. 15. 09:10
 14/38 anonim ***** válasza:
50%
Régebben akkor váltottam, amikor megszűnt a hely és más cég kapott megbízást aki nem vett át. Aztán volt jó langyos víz helyem, ott 8 év volt (nagy hiba, senkinek nem javaslom a biztosat, de kevésért), a mostani előtti melóhely 3 év volt, ott a fizetésem maradt el a nagy átlagtól, így onnan lépnem kellett. A mostani viszonylag jó, de megint nézelődők, mert ahogy látom a fizum megint csak átlagos. Engem a pénz motivál egyértelműen, az emberismeretem jó, így nem félek attól, hogy valami embertelenül rossz helyet fognék ki.
2020. aug. 15. 09:13
 15/38 anonim ***** válasza:
75%
Néha hetente máshol dolgozom 😂 - bár most pont lesz egy fél éves fix projektem.
2020. aug. 15. 11:54
 16/38 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 13 év munka alatt a 25. munkahelyem a mostani. Mostanra találtam meg azt, ami nyugalomban, szabadidőben megfelelő. Ez mellett tudok vállalkozást építeni.
2020. aug. 15. 17:02
 17/38 anonim ***** válasza:
25%
1 év, 1 év, 3 év, a mostani 18 év.
2020. aug. 15. 19:11
 18/38 anonim válasza:

2,5 hónap

2 hónap

19 vagyok 😂

2020. okt. 1. 19:00
 19/38 anonim ***** válasza:
48%

28 vagyok, 4 éve dolgozom, jelenleg a 6. helyen.

2,5 évet voltam valahol irodai adminisztrátor, konkrétan adatokat ellenőrző, másolgató munkás. Aztán egyszercsak felmondtam a semmire, amikor már nagyon szenvedtem a monotóniától és a személyiségzavaros kollégától (tényleg az, vállalnám, hogy erről bárkit megkérdezzetek, aki dolgozott vele együtt... munkahelyen kívül is flúgus, de normálisabb). De elsősorban a monotóniától.

Utána fél évet voltam valahol, elkezdtem egy sulit, azért mondtam fel a semmire, mert nem tudtam volna vele összeegyeztetni, amúgy meg azt hittem, könnyű lesz találni másikat, volt is pénzem, nem is szerettem a munkahelyet stb.

Utána 1 napot bírtam ki egy boltban, 6 órás műszakban.

Utána 2 hetet egy áruházban (kasszázni ott nem kellett), de addigra kaptam egy ajánlatot, ami még csak körvonalazódott, amikor kezdtem az áruházban.

Az ajánlatról kiderült, hogy tulajdonképpen átverés, ezért 1,5 hónapot voltam ott. (Otthonról, 4 órában, KATÁ-sként).

Most pedig 8 hónapja vagyok valahol, de ezt is rühellem. Napi 2 óra az utazás, home office nincs, légkört nem szeretem, KATA van itt is és a munka messze nem az, mint amire lényegében felvettek, szakmai fejlődés 0. Ezen a héten két cég is hívott és egy pedig elutasított, de ott másik pozihoz van még esély....

Egyébként én is a 2-3 évet tudom elképzelni.

Az első helyem után a környezetváltozás is kellett már. Ugyanakkor sokáig szerettem a társaság és a körülmények miatt - csak ezek romlottak, a monotónia pedig felőrölt. Ha valahol ismét szeretek majd dolgozni, 2-3 évet simán maradok, utána a környezetváltozás ismét kell majd plusz a fizu sokszor a váltás során emelkedik. ;)

2020. okt. 1. 19:44
 20/38 anonim ***** válasza:

50 éves vagyok:

1986. 07. hótól - 1987. 10. hóig (1 év 4 hónap) új alapítású céghez csaltak

1987. 10. hótól - 2014. 03. hóig (27 év) azonnali hatállyal felmondtam

2014. 09. hótól - jelenleg is. (6. éve)

Mindegyik versenypiac.

2020. okt. 25. 06:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!