Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » INterneten miért tűnik úgy...

INterneten miért tűnik úgy hogy mindenki sikeres, szereti a munkáját, sokat keres, élőben meg csak a panaszt hallom mindenkitől?

Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert neten nem tudják ki vagy, mondhatsz akármit. A való életben vagy csóró vagy, vagy tényleg jól megy, akkor viszont nem szeretnéd, hogy túrkáljanak a zsebedben, ezért kamuzol, hogy "csak kölcsönkaptam", "anyukám vette", "sorsjegyen nyertem".
2020. aug. 14. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert más közegben mozogsz, mint azok, akiket követsz a social media oldalakon. Ezen kívül ez ilyen oldalakra mindig csak a jó dolgok kerülnek fel, hogy mi van a háttérben, a napi ptoblémák, azok nem.
2020. aug. 14. 12:28
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Sokan állítanak valótlant a neten.
2020. aug. 14. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagy fiú vagy már Balázs, most komolyan kezdjük el magyarázni hogy az interneten nem a valóságot mutatják az emberek?
2020. aug. 14. 12:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Panaszkodj te is.
2020. aug. 14. 13:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem. Interneten főleg az van, hogyha mondjuk én leírom, hogy gépkezelőként egy gyárban megkeresek nettó 450-500-at havonta, akkor az alábbi lehetőségek vannak:

1) Max úgy keresel annyit, hogy nem is látod a párod, belegebedsz/szakadsz a munkába, 10 túlóra, 15 gyerek után adókedvezmény, stb.

2) Ilyen gyár nem létezik amelyik ennyit kifizet, mert én még nem hallottam ilyenről és én az ország összes gyárában dolgozó összes ember fizetését tudom mennyi....

3) Ilyen gyár csak akkor van, ha megmondod melyik az és meg is mutatod mellé a bérlapod másolatát, esetleg egy munkáltatói igazolást csatolsz mellé.

stb.

Tehát, ha jól keresel, akkor nem hiszik el főleg akkor, ha egy érettségivel keresel kiemelkedően jól. Ha pedig keveset keresel? Vagy beléd vágják a kést, hogy balfasz vagy többre is vihetted volna vagy megveregetik a vállad együttérezve.

2020. aug. 14. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!