Az önéletrajzba milyen képet érdemes rakni?
Amilyet akarsz, úgyis csak a gallér látszik
Az enyémben jó ideig egy autómban készített szelfi volt, amin egy kapucnis pulcsi volt rajtam
Senior mérnök vagyok, felvettek pár helyre ezzel a cv-vel ;)
Inget vegyél fel, állj oda egy fehér fal elő és valaki fotózzon le. Vállaid látszódjanak meg a fejed.
Ha nagyon akarod zakó is lehet rajtad, de az informatikus pont nem az öltönyös munkakör a legtöbb helyen.
Meg esetleg célszerűen egy héten belül csinálni, hogy fodrásznál voltál.
Ennél jobban nem kell ezt bonyolítani.
Lehet, de mint mondtam, csak a gallér látszik úgyis, sose nyaltam ki magam ezekhez. A mostanin ingben vagyok, mert pont az volt rajtam, amikor képet kellett cseréljek.
Azt tudom, hogy amikor én felvételiztettem embereket, kb leszartam a személyi adatokat, meg a képet is. Sokszor a jelölt nevét se tudtam, mert olyan volt az önéletrajza, hogy nem sokkal nagyobb volt a név betűmérete és mivel aktívan nem olvastam el, ezért fel se tűnt a név.
Ami viszont nekem számított az a cv összkinézete és szerkesztése. Volt olyan pozícióm, ahol a szar kinézetű cv miatt el sem olvastam, mivel dokumentumok szerkesztése volt a fő feladat a pozícióban.
De a többi pozíció is precizitást és fókuszt kívánt meg, szóval -1 ponttal indult az, aki képtelen volt egy nem összefolyóan szerkesztett bekezdésű CV-t beadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!