Érdemes újra pályázni?
Figyelt kérdés
Tavaly beadtam egy céghez önéletrajzot, de ne reagáltak. Azóta három hónap eltelt, és ugyanazt a pozíciót hirdetik. Gondolom nem vált be az, akit akkor felvettek, vagy felmondott az illető. Ti megpályáznátok még egyszer? Elvileg ott van minden adatom, önéletrajzom, és az elvárások minden pontjának megfelelek, mind szakképzettségben, mind tapasztalatban.2020. febr. 19. 17:55
1/5 anonim válasza:
Ha olyasmin csúszott volna el a pályázat, hogy mondjuk nem tudtatok időpontot egyeztetni interjúra vagy megvolt minden, de nem tudtatok megegyezni, akkor érdemes lenne. Ha viszont nem is reagáltak, akkor nem valószínű. Veszíteni végül is nem veszítesz azzal, ha újra pályázol.
2/5 anonim válasza:
Ha még csak fel sem hívtak első körben, akkor semmi értelme. Mégsem vagy annyira megfelelő arra a pozícióra.
3/5 anonim válasza:
Én másképp látom: megpályáznám megint.
Mint tudjuk, nagyon sok esetben azért írnak ki álláshirdetést, mert muszáj megpályáztatni vagy lehet, hogy már megvolt rá az Xy rokona, de mégis úgy illik, mintha...
Szóval lehet, hogy tavaly megvolt rá az ember, de mondjuk nem vált be. Nálunk is volt olyan, hogy egy pozícióra beajánlott egy dolgozó valakit, de próbnaidő alatt fel kellett mondani neki, mert nem volt alkalmas.
Ráadásul, ha megint beadod, akkor lehet, hogy jobban bekerülsz a "köztudatba" a cégnél, ismerős lesz a neved, rájönnek, hogy nem vagy az a fajta, aki könnyen feladja - még akár pozitívum is lehet :-)
4/5 anonim válasza:
Én is megpályáznám. Nincs mit veszíteni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
2020. febr. 20. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!