Közgazdászként önálló utakon járni?
Most leszek végzős egyetemista (közgazdász) és valahogy nem tudom az életem egy irodában elképzelni (voltam màr gyakornok multiban,tapasztalatból írom)
Hiába leszek közgazdász,teljesen más dolgok érdekelnek . Pl nagyon szeretek írni verseket,novellákat, sokszor megkapom hogy szépen fogalmazok, nagyon szeretem a divatot, kreatív vagyok. (Már sokan mondták)
Kit mit gondol,az egy járható út,hogy esetleg elvégzek valami okj-t vagy valami sulit a divagszakmával kapcsolatban és létrehozom a saját vállalkozásomat ezen a területen?
Mivel ugye közgazdászként talán könnyebben tudnék irányítani egy vállalkozást.
És minden tiszteletem azoké,akik minden nap bejárnak az irodába és 8 órákat ülnek az excel felett.
Tapasztalatból mondom,ha nekem ezt kéne csinálnom évekig,belehalnék. Gyakornokságom alatt konkrétan depressziós vagyok..
22L
Nem értem ez az utsó válasz hkgy függ össze a kérdésemmel:D
Volt elég pontom igen.
nem függ össze sehogy, csak örülj neki,hogy volt elég pontod, ennyi
sokan sokkal szarabb helyzetben vannak
Igen,örülök:D
De a kérdés másra vonatkozott.
Az a tervem,hogy miután lediplomáztam jövőre, elkezdek egy divatsulit. Pl krea vagy ilyesmi.
Addig dolgozom cégeknél irodában, hogy úgymond “ellessem” hogyan is kell irányítani egy céget,mi hkgy működik.
Meg nyilván a pénzkeresés is fontos lenne addig is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!