Diplomás pozíciókra hogy mernek ilyen bruttó 210-230-as ajánlatokat adni?
Állást keresek (hálistennek kényelmesen, mert van állásom) és csak ámulok. Diplomás pozíciókra ráadásul bőven nem pályakezdőként simán ilyen bruttó 210-230-as ajánlatokat adnak.
Budapesten. Azért Budapesten egy bruttó 230 egy főállású nem pályakezdő diplomásnak mint ajánlat nagyon „érdekes“.
Erre mondják hogy még jó hogy komoly, mert viccnek durva lenne.
És nem 1 és nem 2 helyen. Már vagy 8 helyről kaptam ajánlatot. bruttó 250 a max, de az is 1 szál helyen, a többi 210-230.
Még jó hogy van állásom, és eszem ágában sincs még csak reagálni sem ezekre az „ajánlatokra“, de azért durva nem?
Ha tényleg el kéne helyezkednem, ebből válogathatok? Bruttó 230?
Emberek!
Ez Balázska. Csak már nem tudja, hogy feltenni a kérdését.
Talán kifejthetnéd mit értesz diplomás alatt. Valami moslék büfé szakra nem jár ám alanyi jogos 500 nettó
Egyébként a cégek nem hülyék, pont annyiért hirdetik meg, amennyiért majd valaki elvállalja az adott munkát.
"Talán kifejthetnéd mit értesz diplomás alatt"
azt értem alatta hogy van egy (vagy több) diplomája. sose gondoltad volna mi, hogy ezt jelenti?
Szerintem a szakra értette.
Igen, lehetsz többdiplomás, olyan szakon, ami nem ér semmit.
Egyebkent egy rakat diplomas akad ki. Azt hiszik, amint elvegeznek egy szakot (barmilyen) azt jelenti, jo munkajuk lesz. Van olyan ceg, ahol tok mindegy mibol van papirod, de az csak egy szuro, hogy ne jelentkezzenek sokan. Meg persze a papir nem egyenlo a skillekkel.
Az, hogy van papirod annyit jelent, ertesz valamihez. A volt munkahelyemen kb csak nekem nem volt (jartam foiskolara, de otthagytam), meg az ugyfelszolgalatos is diplomas. Tobbet kerestem, jobb poziban, mert volt tapasztalatom es tudasom.
Attol, hogy valakinek van, nem lesz jobb munkaero (amit nehany ceg nem fog fel) es attol, hogy nincs, lehet jo munkaero.
"Egyebkent egy rakat diplomas akad ki. Azt hiszik, amint elvegeznek egy szakot (barmilyen) azt jelenti, jo munkajuk lesz. "
neked ennyi jött át abból amit leírtam? ennyi? nem magyarul beszélek vagy mi a f***sz van? vagy te nem értesz magyarul?
Én azt kérdezem ha egy tescós 8 elemisnek a tesco mint híresen szarul fizető hely kínál 260 bruttót (nem kell elhinni ott a tesco állásoldal!!!), akkor egy diplomás ennek megfelelő munkakörben nem kap még ennyit se???
Én ezt kérdezem ez hogy van! Nem milliós fizetésre vágyom én hanem arra hogy X év egyetemmel X év tapasztalattal tán többet kapjak mint valaki 8 elemivel! Erre vágyom és lám még ez se teljesül!
ne beszéljünk mellé!!! hogy egy diplomás milliókat akar! annyit se adnának mint egy 8 elemis tescós doboztologatónak.
Ugy van draga kerdezo, hogy a legtobb vallalkozo papirtol fuggetlenul nem hajlando elegendot fizetni, mert neki a max profit a lenyeg.
En annak orulok, ha nem mutyizik es bejelent( kisvallalkozoknal mindig para).
Nem mindig a papir a lenyeg, vagy tapasztalat. Pl tesco agyba fobe dolgoztatja az embereket plusz multi, igy tobbet tud adni a kismiska bt nel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!