Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diplomás pozíciókra hogy...

Diplomás pozíciókra hogy mernek ilyen bruttó 210-230-as ajánlatokat adni?

Figyelt kérdés

Állást keresek (hálistennek kényelmesen, mert van állásom) és csak ámulok. Diplomás pozíciókra ráadásul bőven nem pályakezdőként simán ilyen bruttó 210-230-as ajánlatokat adnak.

Budapesten. Azért Budapesten egy bruttó 230 egy főállású nem pályakezdő diplomásnak mint ajánlat nagyon „érdekes“.

Erre mondják hogy még jó hogy komoly, mert viccnek durva lenne.

És nem 1 és nem 2 helyen. Már vagy 8 helyről kaptam ajánlatot. bruttó 250 a max, de az is 1 szál helyen, a többi 210-230.

Még jó hogy van állásom, és eszem ágában sincs még csak reagálni sem ezekre az „ajánlatokra“, de azért durva nem?

Ha tényleg el kéne helyezkednem, ebből válogathatok? Bruttó 230?

2020. aug. 12. 08:59
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
58%
Ez vidéken is kevés.
2020. aug. 12. 09:26
 12/45 A kérdező kommentje:
Hát ahogy hallom vidéken nem az a kérdés mi kevés hanem az hogy egyáltalán van-e állás.
2020. aug. 12. 09:27
 13/45 anonim ***** válasza:
42%
Biztos vannak olyan helyek is. Én Miskolcon dolgozom. Ez itt is kevés.
2020. aug. 12. 09:29
 14/45 A kérdező kommentje:
Hát azért durva hogy pesti helyek K-Mo alá ígérnek....
2020. aug. 12. 09:30
 15/45 anonim ***** válasza:
60%

Mi ebben a durva? ha van munkaerő minek fieztne?

Ha van ugyanolyan kenyér 200 ért meg 300 ért te a drágábbat veszed?

2020. aug. 12. 09:35
 16/45 A kérdező kommentje:

"Mi ebben a durva? ha van munkaerő minek fieztne?"

és akkor az a cég amely mégis többet ad vajon mégis mi a f***ért ad többet? hiszen lám még kevesebbért is van munkaerő (ha van...)

Akkor miért ad akármely cég is többet? Hiszed lám van ennyiért is ember?

(ja hogy egy normális cégnek az se mindegy MILYEN az a munkaerő? ja...)

2020. aug. 12. 09:40
 17/45 anonim ***** válasza:
55%
Vannak olyan munkakörök ahol minegy gondolom ez valami sima aktatologató állás lehet, én is a cégemben a lehető legolcsóbb embert veszem fel aki még épp képes ellátni a munkát.
2020. aug. 12. 09:44
 18/45 anonim ***** válasza:
47%

Függ milyen diploma. Ha bufeszak akkor olyan. Ma meg kell becsülni, ha munka hely van. Elég visszatekinteni az elmúlt félévre.

Pesten meg valóban kevés. Videken örül neki az ember.

Én is Miskolcon vagyok. Itt meg ig van dolog..

2020. aug. 12. 09:46
 19/45 anonim ***** válasza:
90%

Mert túl sok a diploma és túl sok a diplomás. Főleg a "Büfé-Ruhatár" szakok/szakosok.

40 múltam. Amikor 8.-os voltam, aki gimibe ment, és lett egy érettségije, annak nyitva volt az út egy kényelmes irodába.

Manapság meg...olyan kamu diplomák vannak, hogy a HR-es is csak forgatja a szemét, hogy ezmiez?

De ezt ti akartátok, a sok (ál)értelmiségi. Örüljetek!

2020. aug. 12. 09:58
 20/45 anonim ***** válasza:
87%
Mert a mostani diploma ennyit ér, mivel szinte megegyezik a régi szakközepes dolgokkal. Igaziból a régi diploma ér valamit.
2020. aug. 12. 09:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!