Mit dolgoztok és mennyi a fizetésetek?
Figyelt kérdés
Szoktak lenni statisztikák, kíváncsi lennék a valódi válaszokra.
Jó lenne ha minél vegyesebb, többféle terület lenne. :)
2020. aug. 12. 04:18
31/39 anonim válasza:
aztán majd szépen lecserélnek téged. Úgy írtad,hogy phd,mintha valami csoda lenne.
örülj neki, hogy még van munka
32/39 anonim válasza:
Szerintem csak a kisebbségi komplexusod láttatja ezt veled, mert semmi ilyesmi nem volt mögötte..
33/39 anonim válasza:
Egyébként miért cserélnének le? Eleve kikötés volt, hogy X éven belül meg kell szereznem a fokozatot, csak úgy maradhatok, okoska :)
34/39 anonim válasza:
Én felszolgáló vagyok egy óceánjáró luxushajón nettó 1 300 000,-Ft-ért.
35/39 anonim válasza:
Én meg az amerika elnök vagypk nettó 15 000 000 ért
36/39 anonim válasza:
nem kell bunkónak lenni 33-as:))) aztán majd nem maradsz ott:)
37/39 anonim válasza:
Szerintem nem én voltam bunkó. :(
38/39 anonim válasza:
Budapest, iroda takarítás.
Nettó 220. Átlagban napi 2 iroda egy reggel, egy délután. Ha helyetesítek akkor 3.
Plusz mellette tudok két családi házat takarítani havi 2x. Ott házanként 15e per alkalom. Így havonta 280 siman megvan.
39/39 anonim válasza:
Budapest, Junior Java Fejlesztő, nettó 530k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!