Mit dolgoztok és mennyi a fizetésetek?
Szoktak lenni statisztikák, kíváncsi lennék a valódi válaszokra.
Jó lenne ha minél vegyesebb, többféle terület lenne. :)
Te tényleg a gyakorin akarod kideríteni, hogy valójában ki mennyit keres?
Itt mindenki 14 évesen tanult meg otthon programozni youtube videók segítségével, 20 éves korára mindenki felsővezető lett IT szektorban. Az emberek nagy része itt havi 1 millió bruttóért a kilincset sem nyomja le. 500.000ért biciklit vesznek, nem autót. Használt autó 10 millió körül kezdődik, az új 25 magasságában. A férfiaknak a gyakorin kivétel nélkül 22 cm hosszú pénisze van, és alkar vastagságú
Egyetemista vagyok, egyelőre nincs bevételem. Nyár elej óta keresek valami melóhelyet, de nem vesznek fel sehova, még a br. 700 Ft órabéres gyakorlati helyre sem voltam elég.
Van egy ismerősöm, aki kb egy aranyhal szintjén van értelmileg, őt felvették a Burger Kingbe. Ismeretséggel...
Amikor ezt meghallottam, eldöntöttem, hogy felkeresem én is az ismerőseimet, hátha valaki tud valamit ajánlani. Sajnos ismerős nélkül elég nehéz, nekem meg kell a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!