Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgozott már valaki Mainframe...

Dolgozott már valaki Mainframe Administrator pozícióban az IT Services Hungary-nél?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, angolul és németül folyékonyan beszélek.Mindkét nyelvből van nyelvvizsgám, a nyelvtudásomat önszorgalomból fejlesztettem.Átlagos, vagy átlag alatti intellektussal rendelkezem.Világ életemben nehezen mentek a természettudományok területéhez kapcsolódó tantárgyak, főleg a matek, amiből mindig kegyelem kettesekkel jutottam át a következő évfolyamba a középiskolában.Kémiából és fizikából különórákra kellett járnom.

A lényeg tehát, hogy ennek ellenére elképzelhető, hogy zéró informatikai tudással kezdőként eltudnék helyezkedni ennél a cégnél.Az interjúk után lelkessé váltam de félek, hogy túlvállalom magam és kudarcot vallok mivel foglalmam sincs milyen kompetenciákra lenne szükségem a sikeres munkavégzéshez.Próbáltam már elsajátítani egy programozási nyelvet, de sehogyan sem tudtam rájönni a dolgok miértjeire.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki, aki dolgozott már ebben a munkakörben és ha igen, rendelkezésemre tudna-e bocsátani egy olyan netes tutorialt, ami a cégnél a kérdéses pozícióban végzett munkakört legpontosabban szemlélteti?Rengeteget találtam magamtól is de úgy érzem, megint a sötétben tapogatózom.

2020. aug. 11. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a mainframe adminisztrátor túl nagy falat lenne elsőre. De ha mégis felvesznek IT tudás nélkül, akkor mindent meg fognak tanítani. Elég jól működő cég, tiazta processekkel. Service desk analyst viszont lehetsz akár itt, akár BT, Unisys, Tata, Cognizant.
2020. aug. 11. 16:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
IBM-nél dolgoznak hasonló pozícióban olyan ismerőseim, akiknek semmilyen IT tudása vagy tapasztalata nem volt korábban.
2020. aug. 11. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerek olyat, aki konkrétan segg hülye. Bukdácsolta az iskolákat, mégis évekig dolgozott egy ilyen cégben
2020. aug. 11. 20:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
IT Services jó szarul fizet, cserébe igazi debileket is felvesznek, a volt szomszédom egy igazi s*gghülye csaj, azt is felvették.
2020. aug. 12. 07:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
3-4: a cég meg a pozíció két külön dolog.
2020. aug. 12. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Az nem baj, mert amúgy sem én vagyok jobb alku pozícióban és elsődlegesen az a célom, hogy végre kezdjek valami értelmeset az életemmel.Eddig csak töketlenkedtem, míg mások ebben az életkorban futnak be a szakmájukban.
2020. aug. 12. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!