Dolgozott már valaki Mainframe Administrator pozícióban az IT Services Hungary-nél?
32 éves vagyok, angolul és németül folyékonyan beszélek.Mindkét nyelvből van nyelvvizsgám, a nyelvtudásomat önszorgalomból fejlesztettem.Átlagos, vagy átlag alatti intellektussal rendelkezem.Világ életemben nehezen mentek a természettudományok területéhez kapcsolódó tantárgyak, főleg a matek, amiből mindig kegyelem kettesekkel jutottam át a következő évfolyamba a középiskolában.Kémiából és fizikából különórákra kellett járnom.
A lényeg tehát, hogy ennek ellenére elképzelhető, hogy zéró informatikai tudással kezdőként eltudnék helyezkedni ennél a cégnél.Az interjúk után lelkessé váltam de félek, hogy túlvállalom magam és kudarcot vallok mivel foglalmam sincs milyen kompetenciákra lenne szükségem a sikeres munkavégzéshez.Próbáltam már elsajátítani egy programozási nyelvet, de sehogyan sem tudtam rájönni a dolgok miértjeire.Arra lennék kíváncsi, hogy van-e valaki, aki dolgozott már ebben a munkakörben és ha igen, rendelkezésemre tudna-e bocsátani egy olyan netes tutorialt, ami a cégnél a kérdéses pozícióban végzett munkakört legpontosabban szemlélteti?Rengeteget találtam magamtól is de úgy érzem, megint a sötétben tapogatózom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!