Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Honnan van ez a sok drága autó?

Honnan van ez a sok drága autó?

Figyelt kérdés
Bármerre nézek csak X5 X6osok Porschék...

2020. aug. 11. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
hitel
2020. aug. 11. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

bizony az... a sok lízing

Meg nagyon sok a külföldről behozott autó. Németből behozzák a 4-5 éves autót, ami szinte új, aztán itthon kap egy szép új rendszámot.

2020. aug. 11. 14:42
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az is gondot jelent, hogy a drága autó sok esetben nem tükrözi a tulajdonosa valódi anyagi helyzetét. Magyarán annak is ott a drága autó a feneke alatt, akinek semmi egyebe nincs, csak a kocsija. Csóringerek luxusautóval.

Az ember azt várná, hogy drága autóval az jár, akinek megvan a drága háza, a bankban a kövér bankbetétje, a biztos anyagi háttere, stb. Ehhez képest nálunk a panelházak előtt is ott áll egy csomó fiatal S-Merci, 7-es BMW, A8-as, de még Porsche Cayenne és Q7-es Audi is. A lépcsőházból meg egy- és kétszobás, lepukkant lakások nyílnak.

Akinek telik szép és drága autóra, az nyugodtan járjon olyannal! Ugyanakkor én azt látom, hogy olyanok is azzal járnak, akik ezt valójában nem tehetnék meg. Emiatt aztán a forgalomban drága kocsival résztvevők aránya nagyobb annál, mint ahány tehetős ember él ebben az országban. Ebből lesz aztán a telitank üzemanyag helyett az ötezerért tankolás, valós szervizelés helyett a tákolás meg az eszetlen ordítozás egy kisebb koccanás esetén is a nagyvonalú kárrendezés helyett.

2020. aug. 11. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
75%

Annyira nem drága mint egy új bömös vagy Merci, de én azon csodálkozom mostanában, hogy nagyon sok a muscle car... Főleg 1-2-3 éves Ford Mustangok, de láttam már Camarot meg Dodge Challengert is.

Nem tudom, hogy honnan szedik Őket.

De az én utcában pl. 3 Mustang is “lakik” és egy kicsit arrébb is van egy.

2020. aug. 11. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
A Mustang viszonylag "olcsó", csak fenntartani drága, mert sokat eszik, ráadásul a gépjárműadó is horror rá, a biztosításról nem is beszélve. Haverom 2 misiért vett egyet, mert az előző gazdájának beletört a bicskája és szabadulni akart tőle.
2020. aug. 11. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
74%

Én is írtam, hogy annyira nem drága, de azért 2 millióért nem lehet kapni, általában. Az is egy 8-10-15 milliós autó, motortól és évjárattól függően.

Én nem tudom, hogy honnan van az embereknek erre pénze, na meg az üzemanyagra is...

De a fodrászomnak aki 3200 forintért vágja az én hajamat és nem tudok róla, hogy mesterfodrász lenne, pl 20+ milliós autója van.

Nekem nem jön ki a matek...

Meg nem is tudom, hogy hány BMW i3 lehet most az országban, de BP-n rengeteg... Mennyibe kerül most az?

2020. aug. 11. 15:39
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

Egy részük németben dolgozott és zsíros kenyeret evett hogy legyen mivel villantani. Ők legalább megdolgoztak érte.

De a pláza parkolóban levő autók tulajdonosai között simán ki lehetne osztani 1500 év börtönt.

2020. aug. 11. 17:04
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok a cégautó amit lizingelnek. A multinak meg belefér, mert a magyar manager még így is fele annyiba kerül mint a német.
2020. aug. 11. 17:09
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

A BMWi3 tán 12misi, támogatást is adnak rá, ingyen tankolás, parkolás, az még csakcsak. De a sok benzintemetőt nem értem.

Amúgy nincs ezen mit csodálkozni. A putriban is mindenkinek ájfónja meg másfél méteres okostévéje van. Ez ugyanaz a panellel meg a Porséval, csak egy kategóriával feljebb.

2020. aug. 11. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!