Mit tanuljak/dolgozzak ha jól szeretnék keresni de elvárásom hogy NE KELLJEN emberekkel foglalkozni?(programozáson kivül)
Olyan munka tehát ahol nagyon minimális az emberekkel való kapcsolattartás és lehetöleg munkaidöt szinte teljes egészében magamban tölthetem. Minél magasabb kereseti lehetöséggel.
Programozáson/infon kivül mert ahhoz nincs affinitásom.
raktáros
kontroller
mozdonyvezető
wc-s néni
karbantartó
gépbeállító
tervezőmérnök
porfestő operátor
gyártósori munkás
labortechnikus
kórboncnok
boncmester
Csatlakozom a 4-eshez, magas keresetet más emberekkel való együttműködés által lehet igazán elérni. Bármire vállalkozol, bárhová mész el alkalmazottnak, mindenképpen kapcsolatban leszel emberekkel.
Megértelek egyébként, de azt a képességet kell fejleszteni magadban, hogy csak egy bizonyos pontig engedj be embereket és ellenálló legyél a hülyékkel szemben, ne vedd magadra a hulyesegeiket és társai.
4-es
Tisztában vagyok vele hogy a programozás sem feltétlenül magányos munka sőt ha már kicsit jobban fizet akkor csapatban együtt kell müködni stb és ott is nehéz érvényesülni ha nincs vmi alap személyiség. De itt arról volt szó hogy ehhez nincs affinitásom és ezért véletlenül sem ajánlja nekem senki azon kivül hogy amúgy sem annyira feltétlenül magányos munka mint hiszik.
Mindenesetre nem értek egyet az alapvetéseddel hogy kb nincs különbség a munkák között és mindenhol egyformán kell emberekkel foglalkozni.
Az emberek amik nagyon elfárasztanak, eltudom viselni őket eltudok dolgozni velük hatalmas erőfeszítés árán, de a nap végén mindig úgy érzem magam mintha megerőszakoltam volna saját személyememet. Ebből elegem van, ahányszor nincsenek kollégák vagy bármit csinálok egyedül sokkal jobban érzem magam mint társaságban, nem kell alkalmazkodni, nem kell közösség részének lenni, nem kell jópofozni stb. Nem akarok emberekkel foglalkozni és jól akarok keresni.
Rájöttem hogy erre vágyom tapasztalat.
Az ajánlásokat végig nézve 11-es a WC-s néni/karbantartó stb mióta fizet jól?...
A fordítás tünik a legkézenfekvőbb választásnak.
A fogorvosnak sokat kell emberekkel foglalkozni...
A buszvezetőnek is minden megállónál idiótábbnál idiótább embereket kell kiszolgálnia, és mindig áll a vezető mellett egy utas és meséli az élettörténtetét, egy biztos hogy nem embermentes munka egyáltalán, sőt kifejezetten nagy stressz érheti ott az embert, mások miatt.
A villamos vezető sincs szerintem elválasztva és ő is ki van téve a prolik meg idióták dumájának.
A metrovezető akár még jó is lehetne de szarul keress, mert van 2 metróvezető ismerösöm is de egyik sem keress többet mint nettó 230 ezer az is jobb hónapokban.. Budapesten az fizetés éhenhalni sok de élni kevés. Szóval kizárt. Túlórázni sem szabad szerencsétleneknek mert alagútban végzett munka szigorúan korlátozott a dolog, szar fizu.
A rendszermérnök gondolom villamosmérnöknek egyik ága, erről nem tudok semmit hogy mennyire lehet magányosan dolgozni.
A rendszermérnök sokféle szakterületet jelenthet, de jellemzően az egy olyan pozíció, ami valamiylen szeinten kapcsolattartó különböző mérnöki területek között és erősen hozzátartozik, hogy különféle gondolkodású emberekkel kell szót érteni. Gyakorlatilag pont az ellentéte annak, amit a kérdező szeretne.
Programozás azért nem feltétlenül rossz irány, mert kellő tapasztalattal a hátad mögött csinálhatod szabadúszóként is, vagy egyszerűen csak távmunkában. Cég/project függő, hogy közben mennyit kell emberekkel értekezni és az is tény, hogy az elején, amíg össze nem jön kellő tapasztalat, addig bizony csapatban kell dolgozni.
Nekem is csak a fordítás jut most eszembe, amit tényleg lehet egyedül csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!