Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezek közül melyik a legkevésbé...

Ezek közül melyik a legkevésbé rossz: gyári betanított munkás, eladó-pénztáros, ápoló?

Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 00:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

#9 +1

Ha az ápolást valaki hivatástudat nélkül csinálja, akkor az szenvedés lesz neki.

2020. aug. 9. 09:29
 12/16 anonim ***** válasza:
83%

Hát őszintén, ha választanom kellene, univerzális csicskának mennék a Lidlbe, legalább változatos meló. Az ápolóhoz tényleg hivatástudat kell, pláne annyi pénzért, amennyit Magyarországon ezért fizetnek, és hát kőkemény munka. (nagymamámhoz évekig jártak ápolók, úgyhogy tudom..)

A betanított munkás meg valami űberszar lehet, régen lehúztam pár évet egy elektronikai cégnél, ahol mobilokat raktak össze, hát láttam ami ott folyik... Koma ült a sor mellett, elécsúszott egy telefon, rápöttyintett valamit egy készülékkel, aztán jött a következő.. és ezt így 8 órában... hát ez valami iszonyat lehet.

A pénztáros se lehet egy leányálom, na de ezekhez képest...

2020. aug. 9. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:
18%
Az ápoló a legalja, utána jön a pénztáros. Ápolóként semmit nem keresel és erős gyomor kell, pénztárazás unalmas, monoton és jó esetben végigülöd a 8 órát, rossz esetben meg le sem ülhetsz. A betanított munkával 8 órában megy az idő ás akár nagyon jól is kereshetsz, mint én. Nem unalmas munka, mert összetett. Csak jó helyet kell kifogni. Ha rossz gyárat fogsz ki akkor viszont hülyék közé kerülhetsz. Viszont én nagyon nagy kivétel vagyok, nagyon jó munkakörülménnyel, munkatársakkal vagyok körülvéve. A munkám nem idegörlő, összetett, mindig agyalni kell mit kell megcsinálni. Annyi, hogy jól be kell osztani az időt meg néha van kis stressz viszont a jutalom tiszta mérnöki fizetés, nettó 480 ezer forint is lehet 1-2 túlórával. Szerintem vidéken ilyen munkáért ennyi fizetés nagyon jó.
2020. aug. 9. 11:36
 14/16 anonim ***** válasza:
26%
Ne szűkítsd le magad erre a 3 munkakörre.
2020. aug. 9. 14:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Elado attol fugg milyen bolt, milyen munkaido. Ismerosom nyolctol negyig boltozik egy elektronikai termek kereskedesben
2020. aug. 11. 11:58
 16/16 anonim ***** válasza:
28%
És mennyit keres? Szart sem.
2020. aug. 11. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!