Ha semmiképp nem lenne pénzed, minden reményed odalett, nem is találnál munkát, "eladnád" magad egy gazdag pasinak?
Ezt én is megjártam egyszer. Minden szempontból gödörben voltam és ez egyszerű megoldásnak tűnt. Találtam is egy pasit, aki havi négy találkát akart csak, szóval lett volna mellette időm mindenre és több pénzt kaptam volna ezért, mint bármilyen munkahelyen kaphattam volna.
Szerencsére nem esett meg azonnal a dolog, így aztán miután találkoztunk és ezt megbeszéltük, aludtam rá egyet. És elmondtam a barátnőmnek, kikértem a véleményét. Hát elég rendesen elmondott mindennek. De jól tette, mert így a következő találkát a pasival lemondtam, és azóta sem mentem bele ilyenbe. És már nem is fogok. Volt ezután kb egy fél év, ami anyagilag embertelen volt, a szó szoros értelmében kenyéren és vízen éltem. Sajnos az egészségem is megsínylette kicsit a dolgot.
De nem kell azzal a tudattal élnem, hogy egy k.. vagyok, és ez sokkal többet számít. Kibírtam, idővel találtam munkát, kezdek kijönni az adósságból. Nem bántam meg, hogy így döntöttem, nehéz volt, de megérte :)
Neked is ezt javaslom. Hidd el, túl fogod élni a dolgot, aztán örülsz majd, hogy nem tetted meg :)
"de nem is ez a lényeg. Hanem hogy belemennétek-e ebbe. Persze csak amíg egyenesbe jövök anyagilag."
Azt hiszem, már sokan válaszoltak erre. Aki ilyet tesz, az egy k.urva. Ezen nincs mit szépíteni, aki pénzért, vagy más anyagi ellenszolgáltatásért fekszik le valakivel, az egy k.urva.
Az én válaszom az, hogy én nem tennék ilyet, és meg se fordul ilyesmi a fejemben (akkor már inkább kihúznék külföldre pultot törölgetni), de ha te már ilyesmin gondolkodol, na, hát már attól k.urva vagy.
Ez mentalitás kérdése, van, aki soha nem lenne ilyenre képes, viszont olyanok is vannak, akik ezt naponta csinálják az út szélén. Ők is emberek, csak őket a többi ember k.urvának nevezi.
nem vagyok k.urva,de olyan szinten nincsen pénzem, hogy nem tudom mit fogok enni pár nap mulva..:S és ez nem vicc...
barátom nem tud segiteni,ő is lent van anyagilag a padlón...szüleimre nem számithatok sajnos.
Nem azért tenném meg, mert sz@rok a barátom érzéseire és szemét vagyok,hanem azért hogy ne dögöljek éhen!! Ha valakinek van használható ötlete mit kéne tennem,ehelyett, ne habozzon megosztani azt velem!
Albérletben is csak az adósságaim gyűlnek,eddig rendes volt a főbérlő mert adott haladékot, azt hittem találok melót,de nem!! Mit csináljak??
"Azt mondta támogatna. "
ja amíg meghúzhat, aztán partikra kell járnod, a barátaival is le kell majd feküdnöd. szóval bele lehet vágni csak utána ne sírjál...
"nem vagyok k.urva,de olyan szinten nincsen pénzem, hogy nem tudom mit fogok enni pár nap mulva..:S és ez nem vicc... "
hát, de az akarsz lenni, most írtad te magad...
de komolyra fordítva ki kell próbálni...
az se jobb ha utcára kerülsz, mert akkor végképp csak a k.u.r.v.álkodás maradt és még fedél se lesz a fejed felett.
lehet, hogy még élvezni is fogod...
ha nem jön be, még lehet öngyilkos...
Utálom ezeket a kifejezéseket, hogy "a mai világban már.." és társait. Ezek csak ócska mentségek az erkölcsi silányságra. Csak azért, mert a liberális szennymédia ezt nyomja az agyadba, neked még nem kell megtenned, ha van némi tartásod. A legnyomorultabb fizikai munka is jobb a k.urválkodásnál, és tudod miért? Mert ott megmarad az emberi méltóságod, míg ha r.ibanc vagy, akkor lényegében nem vagy más, mint egy állat, "akit" bármelyik arra járó kan elkaphat.
A k.urválkodás megöli a lelket, és ez később a fizikai tulajdonságokban is megmutatkozik. Nézd meg az arcát egy negyvenes prostinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!