Van értelme az életnek? Hogyan legyenek céljaim? Hogy lehet ezt kibírni?
Nehogy azt hidd hogy olyan sokan sikeresek. Csak egyrészt a sikeres emberek vannak általában reflektor fényben, másrészt ezeknek nagy része is csak megjátszott a külvilág felé csillogást és tökeletességet sugárzó hazugság.
Egyebként szerintem te csak most ezed magad így. Ez valtozni fog. Lehet megismersz valakit aki majd ad egy kezdő lökést az életedben, d vagy megnézel egy random videót, ráfüggsz valami hobbira stb. Szóval ne ásd el magad, még semmi sincs vesztve. És amúgy azzal sincs gond ha te nem a karrier terén akarsz bármit is elérni. Az a baj manapság a legtöbbeknek ha megkérdezik, hogy mit ért el eddig, a karrier, vegzettség terén elért vagyis végső soron anyagi dolgok fognak csak és kizárólag eszébe jutni. Pedig nagyon sok más téren is lehet felmutatni eredményeket. És nem csak másokkal összehasonlítva hanem sokkal inkább a saját igényeidnek megfelelően. Ne akarj ennyire mások vélménye és elvárásai alapján teljesíteni, és ennek hiányában pedig szarul érezni magad.
Én 23 évesen tartottam itt lelkileg, nagyon mély gödörben voltam, gyakorlatilag csak az a különbség, hogy már a büfészakos diplomámmal a zsebemben.
Beszippantott egy MLMes biztosításközvetítő cég, minden percét utáltam annak a melónak, pedig nem voltam rossz benne. Viszont hozzámvágtak egy könyvet, ami segített. Csodalámpa, célkitűzési könyv azoknak, akik nem szeretnek célokat kitűzni. Elolvastam, leültem, kitűztem a céljaimat rövid és hosszútávra, kidolgoztam a hozzá való terveket. És kiderült, hogy a legkevesebb keresnivalóm sincs annál a biztosítástukmáló cégnél. Leültem a kis tervemmel, és végigcsináltam, és 2 nappal később már új állásom volt, amit imádtam, és ott dolgoztam évekig. Azután megint szükség volt egy irányváltásra, akkor ismét elővettem a könyvet, és ismét pikkpakk lett új állásom, új karrierem.
Már 10 éve, hogy lediplomáztam, és nagyon hálás vagyok annak a 3 hónapos kitérőnek. Vedd meg a könyvet (pár száz forintos tétel, de lehet a neten is fenn van pdfben), tanulj belőle. Neked legalább nem kell három hónapig biztosításokkal házalni érte.
Ha csak ülsz és sajnálod magad, attól semmi sem fog változni.
21 evesen meg nem eltel, tapasztaltal, hogy temesd magad.
Boven tudsz valtoztatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!