Szerinted is megkereshető nettó 450.000 ft, mint gépkezelő, folyamatos műszakban, 2 túlórával?
Figyelt kérdés
Itt a gyakorin állítja egy ember, hogy a nettó 450 körül keres.
Titkolta, hogy hol dolgozik. Kikövetkeztetve a válaszaiból, biztosra vehető, hogy Tatabányán a Coloplast kft-nél dolgozik.
Szívesen fogadom olyan emberek válaszát, akik ott dolgoznak.
2020. aug. 5. 14:03
11/24 anonim válasza:
Igen rendkívül féltem a helyem a számítógép előtt.:D
12/24 anonim válasza:
Igen simán megkeresni ennyi pénzt a Coloplastnál. Egyik ismerősöm arról számolt be, hogy két müszakban megkeresi a nettó 500 ezret.Király hely ez a cég gyertek ide dolgozni!
13/24 anonim válasza:
Igaz a hír. Én 3 hónapja vagyok a Coloplastnál és havi nettó 400 ezer forintot viszek haza próbaidő alatt is. Szilvi/26
14/24 anonim válasza:
Gépkezelőként vagyok a cégnél, nagyon kedvesek a munkatársaim és a főnököm. Túlóra nélkül megkeresem ezt a pénzt. Jenny/34
15/24 anonim válasza:
A hír valóban igaz. A tatabányai Coloplast ennyit fizet ki a gépkezelőinek. 1 éve vagyok ezen a munkahelyen mondhatni kellemes csalódás. Havi 400-500 ezreket utalnak ki havonta. A munka változatos és szórakoztató.
16/24 anonim válasza:
Nem fizet annyit, itt Szabolcsban maximum nettó 200-at fizet azt is túlórával
17/24 anonim válasza:
Pedig a kérdező szentül hiszi hogy ott dolgozok xd
18/24 anonim válasza:
A Bridgestone fizet legjobban Tatabányán.
De szar hely mert fizikailag megterhelő
19/24 anonim válasza:
Azoknak akik gyengék megterhelo. Bár gyogyszer gyár jobban fizet
20/24 anonim válasza:
Én nem tudom, kérdezd meg a munkáltatót szerintem a felvételi-interjún; hogy mennyit tudnának ajánlani;dobd vissza a labdát, hogy ők mennyit adnának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!