Folyamatosan napi 12 óra munka ki lehet bírni?
Hetente 5 napot kell 12 órázni Hétfőtől-Péntekig. Szombaton 8 órázni kell.
Vasárnap egyedül a pihenőnap. Tudom hogy ez így jogilag nem lehetséges, de főnököm szerint teljesen rendben van.
Ma volt a 4. próbanapom de még mindig nem hajlandóak el küldeni orvoshoz az alkalmasságihoz. Úgy tudom hogy csak akkor állhatok munkába ha már voltam orvosi vizsgálaton.
1 válaszadó.
Nem írtam alá semmilyen papírt még. Kérdeztem az orvosit meg a szerződést is de nem kaptam rá egyértelmű választ. Addig nem adnak szerződést amíg nem felelek meg nekik. A kollégám már 8. próbanapját csinálja, de neki se adtak még semmit.
Mivel még a karrier kategóriát sem találod, veled ezt is meg lehet csinálni.
Olyan nagyon sok pénzt ne remélj az eddigi munkádért (lehet, hogy ingyen volt), és ha lesz szerződésed, az is csak 2 vagy 4 óráról fog szólni, + a szabadság is ugorhat.
Nem egy ideális hely.
Ja, és nem fogod sokáig bírni.
Nem találtam meg a karrier kategóriát hát bocsánat.
Velem ezt is meg lehet csinálni. Köszi.
Bazdmeg!!!!!!
Te tudod, hogy meddig hagyod ezt.
És azt is, hogy legközelebb mennyire leszel gondos.
Követelheti, ha még szerződése sincs... szemberöhögik, azt' kész.
Az első munkanapon meg kell kötni a szerződést, különben esélyes a feketemunka, meg az is, hogy nem fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!