Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diákmunka: ha a munkaszerződés...

Diákmunka: ha a munkaszerződésemen 120 ezer áll, lehetséges, hogy csak kb. 70 ezret kapjak?

Figyelt kérdés

Önkormányzat általi munka, ha ez számít valamit.

Nekem ez rengeteg adónak tűnik... vagy szimplán leszarják, hogy mi áll a munkaszerződésben?

2020. aug. 4. 08:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az önkormányzat nem iskolaszövetkezeten keresztül foglalkoztat, vagyis nem diákmunka, ezért az összes adó- és járulékterhet levonják vagyis 33,5%ot
2020. aug. 4. 09:59
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként sehogy sem stimmel, kaptam 45386-ot, állítólag ez a fele, habár logikusabbnak tűnik az, hogy ez az összes 23 munkanapomból 15 napi (amit eddig ledolgoztam, a mait is beleszámolva). De előbbi esetben túl sok, utóbbiban meg túl kevés...

2020. aug. 4. 10:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Bérpapíron mi van?
2020. aug. 4. 10:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Azt -még mindig- nem kaptam, gondolom majd a munka végénél kapok
2020. aug. 4. 10:35
 15/16 xswerdy ***** válasza:
100%
szerintem naptári hónapra kaptad meg a pénzt, általában mindenütt naptári hónapot fizetnek, amiből persze az első meg az utolsó esetleg nem egész hónap. Szóval ha mával bezárólag van 15 ledolgozott napod, akkor abból 2 már augusztus, így feltehetőleg 13 napot fizettek ki. Ez pont közte van az általad vázolt két esetnek, szóval biztos ez van.
2020. aug. 4. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Most júliusra kaptál fizut, az augusztusit majd szeptember elején. Bérpapírt pedig minden hónapban kell kapnod.
2020. aug. 4. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!