Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha london akkor mosogatás?

Ha london akkor mosogatás?

Figyelt kérdés
Akárhányszor témába kerül london bármilyen körben egyből mindenki a mosogatásra asszociál. Miért van ez?

2020. aug. 3. 12:34
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
63%
De most őszintén ki az a marha aki a Brexit után a koronavírus közepén kimegy oda? Se munka, se biztos jövő. Pár évvel 100x könnyebb volt kimenni és munkát vállalni, mint most.
2020. aug. 3. 17:25
 22/34 anonim ***** válasza:
85%
Londonban mosogass úgy mint a londoniak.
2020. aug. 3. 17:33
 23/34 anonim ***** válasza:
71%
És akkor mivan ha valaki mosogat még az angoloknak sem egyszerű normális állást találni ekkora városban mint London. Igaz én utcasöprő vagyok itt nem mosogatok de egykutya. Kijöttem pénzt spórolni mert otthon lehetetlen. Ha otthon egyedül élsz gyerek nélkül szülői segítség nélkül szakma nélkül meg van baxxva az életed. Itt vígan eléldegeész. És ami fontos: félre tudod tenni a munkádat. Ha mosogatsz hát mosogatsz munka után szabad vagy
2020. aug. 3. 20:04
 24/34 anonim ***** válasza:
69%
Szabad ám de milyen. Olyan hullafaradt vagy hogy sehova nincs kedved sem energiád menni. Másnap kezdődik elölről minden. Mokus kérek. Ha itthon elbaszott az életed Londonban is az lesz
2020. aug. 3. 20:08
 25/34 anonim ***** válasza:
50%

“Ahanyszor temaba kerul London barmilyen korben...”

Akkor ez inkabb a te ismerettsegi korodet jellemzi.

Valoszinuleg se nem diplomasokkal, se nem uzletemberekkel beszelgetsz.

🤣🤣🤣🤣 Bocs, magas labdat adtal.

Mellekesen imadom amikor az egyok proli oli a masikat, mert azt hiszi, hogy az o netto 500000-es fizuja, annyival tobb, mint a masik 200000-ese.

Kicsit tartsatok mar ossze csorikaim. 😘

2020. aug. 7. 01:42
 26/34 anonim ***** válasza:
63%
En is ki akartam menni programozni. De mikor első napon a reggeli után elmostam a tányért amiből ettem. Ezután bevillant, hát mosogatni jöttem én ide? Azonnal falhoz vágtam, összepakoltam es hazajöttem. Azóta megtaláltam a számításomat dél olaszországban kézzel sajtolok olivaolajat.
2020. aug. 7. 08:54
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát most éppen mosogatás se nagyon van, az összes pincér/mosogató aki kiment annak most kopik fel az álla.
2020. aug. 30. 22:29
 28/34 anonim ***** válasza:
26-os sírok :D
2021. jan. 1. 23:01
 29/34 anonim ***** válasza:
0%
Sírjál te hülye.
2021. jan. 1. 23:23
 30/34 anonim ***** válasza:
Ha tényleg délolaszban sajtolod az olívát akkor full respekt, mondjuk, nem értem mire föl az ideg ;P
2021. jan. 2. 21:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!