Melyik a fontosabb, a karrier vagy a magas fizetés?
Sokan elmennek egyetemre, aztán elmennek valami multihoz, ahol kihajtják a belüket is és közben tudatosan építik a karrierjüket.
De valójában hiába a nagy karrierizmus, így sem keresnek annyit, mint egy mezei kőműves vagy villanyszerelő, aki egyéni vállalkozóként dolgozik.
én nem lennék kőműves vagy villanyszerelő.
1. veszélyesebb, irodában mi lehet a gond? rám esik a fénymásoló?
2. nálam fontos szempont, hogy ha bármi elintézni valóm van egy 10 percre ki tudjak menni, most ha egy xy utcában villanyt szerelsz a külvárosban ez nem működik.
3. én sportolok munka után, fizikálisan nagyon hátráltatna egy nehéz fizikai munka
4. 50 éves korom után is fitt akarok lenni, (igaz így meg a szemem fog tönkre menni)
5. irodában ha van üresjárat, úgymond kieső idő, tudok olvasni egy jó könyvet
8-as nem tudom, hogy szóltak-e már neked, de az irodai munka is munka, az agyaddal is elő tudsz állítani terméket vagy ėrtéket, nem csak a két kezeddel.
Szükség van a szakmunkasra, de ugyanígy szükség van azokra, akik megteremtik a szakmunkás számára a munkalehetőséget. Mert ugye az íróasztal mellől történik nem a malterosvödör mellől. Kicsit több tiszteletet egymás iránt.
3-as vagyok, a 8-asnak üzenem, hogy én megváltozott munkaképességű embereknek elhelyezését segítem a munkaerő piacon. Nekem ez a meló tetszik, nem tudnám magamat elképzelni egész nap a tetőn vagy egy árokban.
Viszont bármilyen hihetetlen itthon minden házkörüli munkát szívesen megcsinálok. A másik dolog, hogy nekem van betegségem is és alkalmatlannak tartom magamat fizikai munkára, az immunrendszerem is eléggé gyenge. 1 hétig voltam gyárban szalag mellett aztán leestem a lábamról. A mondandóm lényege, hogy mindenki azzal foglalkozzon ami hozzá illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!