Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik a fontosabb, a karrier...

Melyik a fontosabb, a karrier vagy a magas fizetés?

Figyelt kérdés

Sokan elmennek egyetemre, aztán elmennek valami multihoz, ahol kihajtják a belüket is és közben tudatosan építik a karrierjüket.

De valójában hiába a nagy karrierizmus, így sem keresnek annyit, mint egy mezei kőműves vagy villanyszerelő, aki egyéni vállalkozóként dolgozik.

2020. júl. 31. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
A mezei kőműves és villanyszerelo is kidolgozza a belét, ha karriert akar csinálni meg sok pénzt keresni. Szóval nem értem a kérdést. Egyebkent aki szenior szakember egy multinál, nagyon is keres annyit, mint egy szakmunkás, és cserébe nem megy tönkre fizikailag.
2020. júl. 31. 21:23
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
A fizetéssel többre mennének mint a karrierrel.
2020. júl. 31. 21:24
 3/13 anonim ***** válasza:
81%

én nem lennék kőműves vagy villanyszerelő.

1. veszélyesebb, irodában mi lehet a gond? rám esik a fénymásoló?

2. nálam fontos szempont, hogy ha bármi elintézni valóm van egy 10 percre ki tudjak menni, most ha egy xy utcában villanyt szerelsz a külvárosban ez nem működik.

3. én sportolok munka után, fizikálisan nagyon hátráltatna egy nehéz fizikai munka

4. 50 éves korom után is fitt akarok lenni, (igaz így meg a szemem fog tönkre menni)

5. irodában ha van üresjárat, úgymond kieső idő, tudok olvasni egy jó könyvet

2020. júl. 31. 21:43
 4/13 anonim ***** válasza:
80%
Persze, a gyakoris villanyszerelők, hidegburkolók és gipszkartonosok fizuja elérhetetlen kategória.
2020. júl. 31. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Érdekelne már egy olyan kőműves aki mondjuk annyit keres mint egy szenior vmware engineer
2020. aug. 1. 00:01
 6/13 A kérdező kommentje:
De ilyen helyekre csak Pesten lehet elhelyezkedni, vidéken nem.
2020. aug. 1. 00:13
 7/13 anonim ***** válasza:
46%
Mert mennyit keres egy olyan szupermérnök? Mert nagyon el vagy szállva az irodai munkától csak tudnám miért.
2020. aug. 1. 00:38
 8/13 anonim ***** válasza:
27%
# 3: Tipikus társadalmi réteg egy tagja vagy aki egy villanyégőt nem tud kicserélni. Csak aktákat tologatni meg a monitort bámulni.:D
2020. aug. 1. 00:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

8-as nem tudom, hogy szóltak-e már neked, de az irodai munka is munka, az agyaddal is elő tudsz állítani terméket vagy ėrtéket, nem csak a két kezeddel.

Szükség van a szakmunkasra, de ugyanígy szükség van azokra, akik megteremtik a szakmunkás számára a munkalehetőséget. Mert ugye az íróasztal mellől történik nem a malterosvödör mellől. Kicsit több tiszteletet egymás iránt.

2020. aug. 1. 03:06
 10/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, a 8-asnak üzenem, hogy én megváltozott munkaképességű embereknek elhelyezését segítem a munkaerő piacon. Nekem ez a meló tetszik, nem tudnám magamat elképzelni egész nap a tetőn vagy egy árokban.

Viszont bármilyen hihetetlen itthon minden házkörüli munkát szívesen megcsinálok. A másik dolog, hogy nekem van betegségem is és alkalmatlannak tartom magamat fizikai munkára, az immunrendszerem is eléggé gyenge. 1 hétig voltam gyárban szalag mellett aztán leestem a lábamról. A mondandóm lényege, hogy mindenki azzal foglalkozzon ami hozzá illik.

2020. aug. 1. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!