Angliában dolgozni?
Sziasztok. Lehetőségem lett, gondolkodni, hogy ki szeretnék e menni angliába dolgozni.
8 általánosom van, itt délkeleten csak tengődök, és ez az alkalom tökéletes lenne, hogy túlnőjek magamon.
2500 GBP kezdő! fizetésem lenne, ami magyar forintban 900 ezer körül lehet.
Itthon pedig 130 ezerért gürizek be nem jelentett munkában.
Maradt az, hogy vagy felnőttképzésben tanulok valami szakmát vagy esetleg érettségit (2 hónap híján megvan a festő szakmám) vagy pedig megmarkolom ezt a lehetőséget és szerencsét próbálok.
Tippek?
Egy klimatizált raktárban hatalmas targoncával(nem tudom mi a neve) kellene dolgoznom egyébként, úgy tudom ez lenne a meló. Tanácsok? Döntés, vagy a pénz mellett döntök vagy pedig a család közelsége mellett. (Anyum pasijának van egy húga, és annak a férje ott a főnök, tehát elég erős protekcióm lenne, ha ez számít valamit)
Igen, énis erre gondoltam, hogy targoncás tapasztalattal meg papírral itthon is meglennék.
Ott meg asszem ugy lesz hogy a kezembe nyomja a főnök a targoncás papírt.. én pedig betanulom, megtanulom amit kell.
21 éves vagyok egyébként.
Ez így nem igazán stimmel.
Havi 2500-as kezdő fizetéssel éves szinten 5000 fonttal többet keresnél mint a Uk átlag fizetés. Ami erősen sántít. (kb 15 fontos órabér)
Ez egy.
Kettő. Ilyen fizetésért sokéves gyakorlattal rendelkező embert tudnának találni.
Három. Olyat senki nem csinál, hogy a kezedbe ad egy targonca vezetői papírt és MAJD megtanulod. Mert ha bármit elcseszel (és elfogsz mert nem tudod mit csinálsz) akkor őt fogják megszexuálni. Meg persze téged is.
Neem kedves utolsó, ne úgy értsd. Ideadják a papírt, hogy ne legyen gond.
Viszont nem kezdessz el egyből dolgozni, hanem gyakorolsz a targoncával ott, ahol senkit sem zavar, raklapokat pakolgatsz stb.
A fizetésről nem tudok mit mondani, lehetséges hogy csak a protekció miatt lesz majd ennyi?
Ez lesz és ennyi. Persze még jobban megérdeklődöm, sok részletet nem tudok még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!