Első munkanap. Nagyon félek, mi van ha kirúgnak?
Az a helyzet, hogy ma megyek próbanapra és hétfőtől már rendesen kezdenék, de nekem ez lesz életem első munkanapja és eléggé ráparaztam a dologra.
Már aludni se tudtam, gyomoridegem van, nem tudok enni és félek emiatt rosszul leszek és elájulok, igazából már most hányingerem van.
Ha ez megtörténik, az egyenlő azzal, hogy ki is rúgnak, mielőtt elkezdeném? Vagy kaphatnék még esélyt szerintetek?
Hát nagyon nem jó ha valaki próbanapján hányni kezd vagy elájul. Inkább ne csináld.
Sok sikert amúgy.
"mi van ha kirúgnak?"
Mi lenne, majd kezdesz máshol "először", kb semmit sem veszthetsz.
Szerintem feleslegesen parázol olyan dolgokon, maik még nincsenek (ráérsz akkor parázni, ha valamit rosszul csinálsz, ha nem érzed jól magad stb).
Nem sajnáltatom magam, tudom hogy ájulós vagyok és hánytam már buszon azért, mert tudtam aznap felelek az iskolában és nem tudtam enni reggel :)
Viszont most azon agyalok, mi van ha átverés és ki se fizetnek, úgyhogy köszi, hogy írtad :D már nen stresszelek annyira
Túlparázod, normális helyen figyelembe veszik, hogy kezdő vagy. Na meg felvettek, tehát kellesz nekik. Az elején úgyse fog tökéletesen menni, de majd belerázódsz.
Majd írd meg légyszi, hogy ment :)
Ha nem tudsz enni, igyál egy bögre kakaót, tejet, stb, hogy valami legyen a gyomrodba. Vigyél magaddal egy szelet müzlit, amit bármikor bekaphatsz, mielőtt elájulnál.
Ha előtte elkérték az adataidat, akkor nagy valószínűséggel be is jelentenek, napi bejelentéssel.
Ha nem kérték el az adataidat, akkor bizony lehet, hogy feketén dolgoztatnak - ebben az esetben nap végén mindenképpen kérd a fizetésed.
Huhh, túl vagyok rajta :D
Nem volt baj, mire odaértem egészen lenyugodtam, és mielőtt bementem ettem pár kekszet, úgyhogy nem volt hányingerem, viszont ebédidőre nagyon megéheztem :)
Egyébként kifizettek mára, és elkérték az adataim, úgyhogy ezzel se lesz baj :D
Ügyes vagy :)
Nem gyújtottad fel az épületet sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!