Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Első munkanap. Nagyon félek,...

Első munkanap. Nagyon félek, mi van ha kirúgnak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ma megyek próbanapra és hétfőtől már rendesen kezdenék, de nekem ez lesz életem első munkanapja és eléggé ráparaztam a dologra.

Már aludni se tudtam, gyomoridegem van, nem tudok enni és félek emiatt rosszul leszek és elájulok, igazából már most hányingerem van.

Ha ez megtörténik, az egyenlő azzal, hogy ki is rúgnak, mielőtt elkezdeném? Vagy kaphatnék még esélyt szerintetek?

2020. júl. 31. 06:45
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Hát nagyon nem jó ha valaki próbanapján hányni kezd vagy elájul. Inkább ne csináld.

Sok sikert amúgy.

2020. júl. 31. 07:02
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Mindenki izgul ilyenkor, és igen aki izgul sokszor hányingere van és nem alszik. De csak te vagy ilyen hogy emiatt ennyire sajnáltatod magad, meg hogy el fogsz ájulni.. nyugi, 1-2 falatot tömjél magadba, kezdd el, ha elkezded már múlik majd az izgalom. Amúgy nem értem a kérdést, nyilván te is tudod hogy azért próbanap, mert akkor vesznek fel ha beválsz. Milyen második esèly, ez nem randi😅 relax, csak egy munka🙂 amúgy ez a próbanap legális keretek között történik és kifizetnek? Mert szoktak olyat csinàlni hogy “próbanap” címén ingyen munkaerőt toboroznak így a szezonra. Minden napra valaki..
2020. júl. 31. 07:06
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

"mi van ha kirúgnak?"

Mi lenne, majd kezdesz máshol "először", kb semmit sem veszthetsz.

Szerintem feleslegesen parázol olyan dolgokon, maik még nincsenek (ráérsz akkor parázni, ha valamit rosszul csinálsz, ha nem érzed jól magad stb).

2020. júl. 31. 07:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Nem sajnáltatom magam, tudom hogy ájulós vagyok és hánytam már buszon azért, mert tudtam aznap felelek az iskolában és nem tudtam enni reggel :)

Viszont most azon agyalok, mi van ha átverés és ki se fizetnek, úgyhogy köszi, hogy írtad :D már nen stresszelek annyira

2020. júl. 31. 07:12
 5/10 anonim ***** válasza:
Na hajrá!
2020. júl. 31. 07:15
 6/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
100%

Túlparázod, normális helyen figyelembe veszik, hogy kezdő vagy. Na meg felvettek, tehát kellesz nekik. Az elején úgyse fog tökéletesen menni, de majd belerázódsz.

Majd írd meg légyszi, hogy ment :)

2020. júl. 31. 07:48
 7/10 anonim ***** válasza:
94%

Ha nem tudsz enni, igyál egy bögre kakaót, tejet, stb, hogy valami legyen a gyomrodba. Vigyél magaddal egy szelet müzlit, amit bármikor bekaphatsz, mielőtt elájulnál.

Ha előtte elkérték az adataidat, akkor nagy valószínűséggel be is jelentenek, napi bejelentéssel.

Ha nem kérték el az adataidat, akkor bizony lehet, hogy feketén dolgoztatnak - ebben az esetben nap végén mindenképpen kérd a fizetésed.

2020. júl. 31. 08:23
 8/10 A kérdező kommentje:

Huhh, túl vagyok rajta :D

Nem volt baj, mire odaértem egészen lenyugodtam, és mielőtt bementem ettem pár kekszet, úgyhogy nem volt hányingerem, viszont ebédidőre nagyon megéheztem :)

Egyébként kifizettek mára, és elkérték az adataim, úgyhogy ezzel se lesz baj :D

2020. júl. 31. 16:17
 9/10 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Ügyes vagy :)

Nem gyújtottad fel az épületet sem?

2020. júl. 31. 16:24
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem voltam tűzközelben :D
2020. aug. 1. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!