Amivel megérteném a pénzügyeket?
Most leszek egyetemista,egy gazdasági szakon.
Nagyon érdekel a közgazdasagtan, az elemzések,a pénzügyek és a tőzsde.
Később szeretnék pénzügyi osztályon dolgozni és esetleg tőzsdézni.
Ugyan csak szeptemberben kezdem az egyetemet,de szeretném addigra megérteni a közgazdasági folyamatokat,mi hkgy működik,amolyan alapnak amire lehet majd építeni. Tényleg nagyon érdekel.
Tudnátok ajánlani olyan könyveket,oldalakat/cikkeket,ahonnan tudnék addig is tanulni ezekről a dolyamatokról,hogy világos legyen mi hogy működik?
Köszi!
19L
A kiszamolo.hu-t nagyon ajanlom, van rajta mindenfele temaban cikk, szerintem erdemes kovetni azt.
A cashflow haromszog, illetve a gazdag papa szegény papa cimu konyvek nagyon tetszettek meg nekem, szintugy wolf gabornak a marketing bibliaja, sikerkalauz is tok jo habar nem szigoruan ez a tema.
Ne a kiszámolóra menj, hanem olvass szakmai könyveket, ami a szakodhoz kapcsolódik. Azt tudom, hogy külföldön közzé teszik a szakirodalmat is a szakoknál. Szerintem itthon is így van.
Olyan könyveket keress, amelyik az alapoktól indul.
Köszo!
Igen én is alap szakmai könyvekre gondoltam,amivel megértem az alapokat.
Nézek pl Corvinusos pénzügyi tárgyas tematikákat,ott gondolom megvannak a kömyvek címei.
Szakmai anyagot mindenképpen tankönyvekből érdemes tanulni.
HA inkább a valódi élet érdekel, az, hogy hogyan-mitől leszel sikeres és gazdag akár 10-15 éven belüli, (munkától történő) visszavonulással, akkor Kiyosaki, Trump könyvei, a Bagolyvár és HVG kiadó könyvei valamint a tőzsde és a forex működése, technikai elemzése stb. a helyes irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!