Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Van olyan osztrák bank, ahol...

Van olyan osztrák bank, ahol magyarul lehet intézni a pénzügyeket?

Figyelt kérdés

Én kezdek elgondolkodni azon, hogy külföldön, az osztrákoknál vezessem a pénzügyeimet. Én szeretem a biztonság érzetet, és a hazai környezet, sajnos nagyon gyorsan változó.

Olyan osztrák bankra vagyok kíváncsi, ahol lehet magyarul intézni az ügyeket, szerződés kötést. Stb.

2013. júl. 9. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
szerintem a hatar tuloldalan majdnem minden bankban van magyar alkalmazott
2013. júl. 9. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
A férjem ausztriában dolgozik, Ő mondta,hogy a határ mellett vannak magyarok a bankokban.
2013. júl. 10. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, a legtöbb magyar határhoz közeli fiókban van magyar nyelvű ügyintézés.
2013. júl. 10. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az egy dolog, hogy dolgozik-e magyar anyanyelvű, magyarul tudó munkatárs a bankban.

Másik dolog, hogy lehetséges-e náluk magyar nyelven kötni a szerződést.

Ha nem, akkor nem tudod mit írsz alá.

2013. aug. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!