Vidéken milyen üzletet érdemes nyitni, amire van is igény?





Olyan nincs, hogy "vidék" meg olyan sem, hogy "falu", minden hely másmilyen.
Az adott településen kell felmérést készíteni, mire lenne igény. De ha szerinted csak a kocsma játszik, akkor nem sok esélyed van arra, hogy sikeres tudj lenni.





Te magad megválaszoltad kérdésed: "amire van is igény?"
Nem árulod el, melyik faluban laksz, így azt sem vállalhatjuk, hogy helyetted felmérjük, mire van igényük az ott lakóknak.





Ha "alapvető" kereskedelmi egységek is bezártak, akkor semmit. Írtad is, hogy nem túl nagy forgalmú falu.
Nemhiába adják "szinte" ingyen a helyiséget.





Abban a vidéki kisvárosban, ahol lakom, még 2 munkásszállót éri meg nyitni meg pár echte kínai kajáldát, kínai élelmiszerbolttal.
A szomszéd megyeszékhelyen egy új pizzéria nem élne meg.
Szóval arra kéne fókuszálni, hogy nálatok mire van igény





Attól függ,hogy a vidéki Magyarország melyik részén.
Vidék háromnegyedében semmit nem éri meg nyitni, mert annyira kicsi a vásárlóerő.
Az ország északnyugati részén, nagyobb városban egy vendéglátóipari cég megél.
Na, de mondjuk Zalában, kockázatos ilyesmit nyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!