Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Koreában milyen diplomával...

Koreában milyen diplomával helyezkedhetek el?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok amivel jól keres az ember. Van Felső fokú Koreai nyelv vizsgám.

Csak választ szeretnék, bunkó megjegyzéseket nem.

Előre is köszönöm.❤️

2020. júl. 24. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg van felsőfokú koreai nyelvvizsgád, akkor el tudod olvasni koreai oldalakon, hogy mire van igényük. Sőt, koreai fórumon is meg tudod kérdezni.
2020. júl. 24. 14:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen diplomád, vagy végzettséged van. Ajánlott koreai oldalakon nézelődni. De úgy tudom, munkavállalási engedély kötelező, hiába nem kell vízum az országba.
2020. júl. 24. 16:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Hol nyelvvizsgáztál? Lehet h el sem fogadják és már ott bukim a dolog..
2020. júl. 24. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

1 és 2 vel is egyetértek. 😁

Fura h valaki egy anonim magyar fórumon érdeklődik, holott kiválóan beszéli a koreai nyelvet.

Állítólag...

😂😂😂

2020. júl. 24. 16:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy van felsőfokú koreai nyelvvizsgád, a magyar helyesírásod harmat gyenge.
2020. júl. 24. 17:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi diplomával tutira meg szerintem a mérnöki diplomák 80%-val is
2020. júl. 24. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szándékosan írta külön a két szót.

Felső fokú / Koreai nyelv....

Valszeg troll. Vagy tényleg....

2020. júl. 25. 02:56
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak trollkodásból írtam így, nem gondoltam, hogy ilyen harapósak lesznek egyesek.

Köszönöm a válaszokat.

Találtam egy helyet ahová lehet, hogy felvesznek.

Mondjuk az elég sértő volt, hogy ITguy azt írta, hogy csak egy kpop fan tini vagyok, de nem akarok veszekedni, így annyiban hagyom a dolgot.

Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat. (Amúgy tudom hogy nem olyan jó a helyes írásom, de senki sem tökéletes 😉😀 )

2020. júl. 25. 14:07
 9/12 anonim ***** válasza:
30%

ITGuy nekem is beszólt egy tök más kérdésre :D Majd bannolják. Incel.

Amúgy: Orvos, mérnök, építész, divat, designer, esetleg lakberendező, rendező, filmes, film, vagy videóklip rendező. Talán zenészként (mint hangszeres, producer) is találnál munkát. Esetleg, mint marketinges, vállalkozó, főleg ha terjeszkedni akar egy cég Európába. Ha a tudományban sikereket érsz el, az a legjobb. A legeslegjobb az orvosi diploma. :D

Semmiképpen: Jogász. A magyar jog ott semmit nem ér.

2020. júl. 25. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
44%

Mérnökből is sok féle van. Nézz körbe, hátha találsz neked valót. :)

Építészmérnök, kertészmérnök stb :)

2020. júl. 25. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!