Koreában milyen diplomával helyezkedhetek el?
Olyanra gondolok amivel jól keres az ember. Van Felső fokú Koreai nyelv vizsgám.
Csak választ szeretnék, bunkó megjegyzéseket nem.
Előre is köszönöm.❤️
1 és 2 vel is egyetértek. 😁
Fura h valaki egy anonim magyar fórumon érdeklődik, holott kiválóan beszéli a koreai nyelvet.
Állítólag...
😂😂😂
Szándékosan írta külön a két szót.
Felső fokú / Koreai nyelv....
Valszeg troll. Vagy tényleg....
Csak trollkodásból írtam így, nem gondoltam, hogy ilyen harapósak lesznek egyesek.
Köszönöm a válaszokat.
Találtam egy helyet ahová lehet, hogy felvesznek.
Mondjuk az elég sértő volt, hogy ITguy azt írta, hogy csak egy kpop fan tini vagyok, de nem akarok veszekedni, így annyiban hagyom a dolgot.
Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat. (Amúgy tudom hogy nem olyan jó a helyes írásom, de senki sem tökéletes 😉😀 )
ITGuy nekem is beszólt egy tök más kérdésre :D Majd bannolják. Incel.
Amúgy: Orvos, mérnök, építész, divat, designer, esetleg lakberendező, rendező, filmes, film, vagy videóklip rendező. Talán zenészként (mint hangszeres, producer) is találnál munkát. Esetleg, mint marketinges, vállalkozó, főleg ha terjeszkedni akar egy cég Európába. Ha a tudományban sikereket érsz el, az a legjobb. A legeslegjobb az orvosi diploma. :D
Semmiképpen: Jogász. A magyar jog ott semmit nem ér.
Mérnökből is sok féle van. Nézz körbe, hátha találsz neked valót. :)
Építészmérnök, kertészmérnök stb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!