Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Gazdálkodási és menedzsment...

Gazdálkodási és menedzsment diplomával hol helyezkedhetnék el?

Figyelt kérdés
2012. jan. 27. 23:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Konkrét cégekre gondoltam, mert azt tudom, hogy közép és felső vezetői pozícióba kerülhetek egy cégnél a gazdasági részlegen. Csak az érdekelt volna, hogy milyen cégek azok akik kifejezetten ilyen diplomásokat keresnek... -.-'
2012. jan. 28. 08:19
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
"közép és felső vezetői pozícióba kerülhetek egy cégnél a gazdasági részlegen" - igen, álmodban. :D
2012. jan. 30. 00:03
 3/10 anonim ***** válasza:
A gazdálkodás és menedzsment a leghasznosabb az összes gazdálkodástudományi szak közül. Aki jó egyetemen végez (Corvinus) annak majdnem biztos a-legtöbbször sokat fizető- állása.
2012. jan. 30. 05:41
 4/10 A kérdező kommentje:
mért ember akkor hova vennék fel egy ilyen diplomával? takarítónak?
2012. jan. 30. 07:38
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

"A gazdálkodás és menedzsment a leghasznosabb az összes gazdálkodástudományi szak közül." - ahha, ezt is valami álomban láthattad. A leghasznosabb gazdálkodástudományi szak a Pénzügy és számvitel, mivel tényleg kapsz szakmát a kezedbe. A gazdmennel meg semmit. Nem csoda, hogy tömegével mennek át GM, TV, KM, NG-ről PSZ-re.

Hogy hol helyezkedhetsz el? Például multiknál felvesznek alkalmazottnak (ami nem középvezetői állás), és majd ott beletanulsz valami irodakukac munkába. Utána már tovább léphetsz. A nyelvtudás szükségességét nem lehet elhanyagolni.

2012. jan. 30. 08:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

"közép és felső vezetői pozícióba kerülhetek..."

Igen, a végzettek 4-5 %-a. A többiekkel az lesz amit már leírtak előttem.

2012. jan. 30. 09:40
 7/10 A kérdező kommentje:
Rendben, én konkrétan az iskolától kérdeztem nekem ezt mondták...De...akkor milyen szakmát kéne választanom? Egyedül a mérnöki szakokat szeretném elkerülni
2012. jan. 30. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az egyik előttem szólónak, tényleg a Pénzügy a leghasznosabb. De fenntartom, hogy utána a GM jön.
2012. jan. 30. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Nézd, a GM, TV, NG, KM mind üzleti képzések, az annak megfelelő gagyibb színvonallal. A PSZ egy erős módszertani közgazdász képzés. A fenti 4 között szinte semmi különbség nincs, a képzés első két év is ugyanaz.
2012. jan. 30. 19:39
 10/10 anonim ***** válasza:
56%

Az informatikai képzés is érdekes lehet számodra, ha már a mérnöki nem. Elvégezhető, ha tanulsz és szeretnél is diplomát szerezni, amivel el is tudsz helyezkedni. Gazdálkodási és menedzsment diplomával nem feltétlen fogsz tudni elhelyezkedni, csak évek gyakorlatai után vesznek fel. Ahogy a többiek is írták, alig tudnak elhelyezkedni a Gazdálkodási és Menedzsmentesek. Többnyire ismerőssel tudnak elhelyezkedni. Miért? Azért, mert mindenből egy kicsit tanulnak és ez nem elég ahhoz, hogy elmélyítsék tudásukat megfelelően.

A mérnökivel, meg biztos elhelyezkedésed lenne. :) Ahogy a többiek is írták, alig tudnak elhelyezkedni a Gazdálkodási és Menedzsmentesek.

2012. jan. 31. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!