Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol szoktatok állás után...

Hol szoktatok állás után keresni? Milyen oldalakon leginkább? Nekem ez valahogy nem megy. Hiába akarok dolgozni, nem kellek senkinek hogy van egy fiam.

Figyelt kérdés
Már nem tudom mit csináljak, el vagyok keseredve. Pedig aztán én dolgozok rendesen, soha nem voltam még betegállományban, a szabadságot eddig egyik munkahelyemen sem ismertem, és mégis befogtam a szám úgy dolgoztam. Szeptembertől bölcsibe megy a fiam, addig kéne valamit találnom. Az újságot is veszem, de vagy a gyerek a gond, vagy iszonyat messze van, vagy valami hibázik az elvárásoknál. Hol tudnék még keresgélni?
2010. aug. 3. 12:00
1 2
 11/11 anonim válasza:
Az egyetemi éveim alatt sok minden odakötött ahhoz a városhoz. Egyszerűen nem tudom megérteni, h. miért nem tudok ott és a lakóhelyem környékén munkát találni. Tényleg csak olyanok kapnak munkát, aki csókos és idióta, ha ez igaz, akkor leszomorít az élet. Sok nyaram arra ment rá, h. készültem az egyetemi felvételire és a sok nyelvvizsgára. És semmiből semmi. Sokaknak meg csak érettségije van és olyan helyen van, ahová egyetemi diploma illene...-
2010. aug. 8. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!