Közgazdász diplomával milyen vállalkozást lehetne indítanu? Szeretnék majd katás egyéni vállalkozó lenni.
Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 22:19
11/13 A kérdező kommentje:
De akkor ezek szerint semmi értelme közgázra menni?
Ha cukrászdát akarok nyitni akkor inkább elmegyek cukrásznak, ha edzőtermet akarok akkor elmegyek személyi edzőnek. Nem kell ezekhez gazdasági egyetem
2020. júl. 24. 03:10
12/13 anonim válasza:
Én csak a kondis részre válaszoltam. Mint "tapasztalat". Ismerem a testépítőt.
Biztosan előnyödre válik a közgazdász diploma, megfelelő szakiránnyal.
De azt is látnod kell hogy a közgáz diploma kevés, ha nincs víziód, ütőképes ötleted. Egy vállalkozáshoz más tulajdonságok kellenek, mintha alkalmazott lennél.
13/13 A kérdező kommentje:
De pl egy szakmunkás vagy egy mérnök létre tud hozni egy egyéni vállalkozást a szaktudásával.
De közgazdászként ez nem lehetséges, ha semmi máshoz nem értek
2020. júl. 25. 15:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!