Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Anglisztikával állást találni?

Anglisztikával állást találni?

Figyelt kérdés

Friss diplomás vagyok, most végeztem az anglisztikán. Már közben rájöttem, hogy nem sokra megyek vele, de már nem akartam ott hagyni, és őszintén szólva imádtam az egészet. Az angolt folyékonyan beszélem, azonban itt kihal a tehetségeim listája.

Olvastam, hogy SSC munkában el lehet helyezkedni vele, de minden állás amit találok közgazdasági végzettséget is kér, vagy azzal kapcsolatos az állás. Közgazdasághoz egyáltalán nem értek.

Van esetleg más munkalehetőség? Vagy aki SSC-ben dolgozik, annak van esetleg valamilyen közgazdasági szakmája?

Gondolkodok egy kozgáz OKJ-ben, mert egyszerűen mindenhova az kell, de nem nagyon szeretném.

2020. júl. 19. 23:18
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha más nyelven nem beszélsz, akkor Unisys, BT, Cognizant, Tata szóbajöhet pl. Nézz körül.
2020. júl. 19. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
elmehetsz egy call centerbe telefonos kisasszonynak
2020. júl. 20. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Miért nem csinálsz egy közgazdász BSc-t levelezőn amíg SSC-ben tengődsz?

Vagy marad a klasszikus sültkrumpli sütögetés a mekiben

2020. júl. 20. 08:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Angol szakos diplomával szintén ssc-ben dolgozok, nincs gazdasági végzettségem. De beszélek még egy nyelven folyékonyan.
2020. júl. 20. 13:59
 5/5 anonim ***** válasza:
84%

Keress csak nyelvre állást szűrővel. Nehogy már egy folyékony angolost ne vennének fel - legrosszabb esetben - kapcsolattartónak? Most komolyan, akármelyik mérnöki céghez úgy felvesznek kapcsolattartónak, mint a huzat. Ott van átmenet egyik-másik osztályon, 1-2 év alatt ki tudod találni, hogy melyik osztály érdekel és nemcsak kapcsolattartó leszel, hanem mittudoménmi.

Közgázt levelezőn csak akkor végezz, meg úgy egyáltalán bmit, ha kedvet érzel hozzá, mert csak kín lesz, tudom, miről beszélek, de ahogy írtad, Te is. Kettőnk között az a különbség, hogy én olyan mérnökit végeztem, amihez kedvem lett volna, de tehetségem kevésbé. Elvégeztem, de nulla percet dolgoztam benne, csak az időmet és más idejét vesztegettem. Aztán egy másik szakot és ebben dolgozom.

2020. júl. 20. 20:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!