A MÁV miért nem annyira vonzó munkahely a fiatalok számára? Értem ez alatt a kimondott vasúti szakmákat, illetve a diplomás pályakezdőket is. (mérnök, közgazdász, stb.)
Én dolgoztam a MÁV-nál.
Vasútbarát vagyok és gondoltam diploma után mehetek a MÁV-hoz,hogy jobbá tegyem.
Rossz döntés volt.
A vezetőség nagyon szűk látókörű, nem nyitottak a fejlődésre, új dolgokra, nekik minden jó, ahogy van, csak a hó végén érkezzen a számlára a bruttó 1 millió.
Jobb pozíciót csak akkor kapsz, ha valakinek a valakije vagy, vagy pedig piszkosul jól nyalsz.
A politikai hátszél nagyon döntő a kinevezéseknél, emiatt a vezetőség nagy része alkalmatlan.
Rengeteg a felesleges pozíció, sokan azt sem tudják miért kapják a fizetésüket.
Egy fiatalnak, aki tettre kész, törekvő, ambiciózus nagyon rossz döntés a MÁV-hoz menni, meg úgy általában állami tulajdonú vállalatokhoz.
No persze, a sok kis világmegváltó:)
Akkor menjetek csak a sok kis adócsaló tróger vállalkozóhoz, akik a korona szelére úgy bsznak ki onnan mint ha sose láttak volna:)
Ha a fizetéstől eltekintek, érdekelnének a vonatok, csak épp nem vagyok egészségügyileg alkalmas.
Vonatokat maximum modellen fogok toligálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!