Van valami következménye, ha holnaptól nem megyek be dolgozni ( többi részletesen a kérdés alatt) ?
Szóval a munkáltatóm szinte mindenkinek megszüntette a munkaviszonyát, alkalmival foglalkoztat, már ha bejelent.
Múlt hónapra csak a hivatalos pár napra kaptam meg a fizetést, de a többire azóta sem.
Holnaptól nem szeretnék bemenni, minek... ha itthon vagyok s ekapok fizetést de legalább így nagyobb az esélye hogy el tudok menni máshová dolgozni még ha csak próbanapra is.
Félek, hogy szerződés nélkül is lesz nekem valami hátrányom...
De már holnap 20-a és nem kaptam meg a fizetésemet.
Ha EFO-sként foglalkoztatnak akkor nem nagyon lehet semmi következménye. Jelezd nekik, hogy nem mész be és kész.
A fekete munkáért ígért bér nem fizetésével meg nem tudsz tenni semmit. Ezt be kell nyelned neked is. Ezt a kockázatot te is vállaltad, amikor elvállaltad így.
én kettőször is megtettem bejelentett szerződéses állásban hogy összevesztem a főnökkel, beültem a kocsiba távoztam és soha vissza nem mentem. Mindkét helyen telefonálgattak meg fenyegettek hogy felmondási idő meg bíróság stb. leszartam.
egyikből se lett semmi. És ezek szerződéses bejelentett állások voltak!
" hogy megtetted a szükséges jogi lépéseket, a feketén foglalkoztatás miatt. "
a feketemunka kétélű. vétkes az is aki csinálja és nem csak az akii végezteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!