Miért van elvárva a magyar fiataloktól hogy költözzünk Budapestre szívni az albérlet meg ingatlanárakkal?
A tanárok 6 évvel ezelőtt is keveset kerestek, ezt lehetett tudni akkor is mikor, egyetemre jelentkeztél. Ha a pénzért akartál tanár lenni, hát no comment.
Adj külön órákat. Amilyen óradíjak vannak (főleg nyelvórákat tekintve) simán meg duplázhatod, de szerintem háromszorozhatod is a havi bevételed. Persze ehhez az kell, hogy ne légy lusta. Ha lusta vagy, akkor minden szakmával szarul fogsz keresni.
Kérdezőnek: Segédmunkásként, szakmunkásként én nem jönnék Bp-re, annyival nem keresnél többet, mint amennyibe a lakhatás kerülne. Egy gyárban már fizetnek annyit, hogy vidéken eltengődj belőle.
"A tanárok 6 évvel ezelőtt is keveset kerestek, ezt lehetett tudni akkor is mikor, egyetemre jelentkeztél. Ha a pénzért akartál tanár lenni, hát no comment."
Ezt én sem értem soha basszus. Közismert, hogy keveset fognak keresni, mégis elszegődnek tanárnak, aztán meglepődött Pikachu fejjel konstatálják, hogy tényleg keveset keresnek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__sajat-val..
Tegnap még PC szervízt akartál nyitni Budapesten. :D
A rinyáló tanár és az őt felpontozók elolvashatnák ebben a cikkgyűjteményben a személyes életvezetés és a vállalkozás kategóriában lévő cikkeket:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!