Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munka, amivel otthon is tudok...

Munka, amivel otthon is tudok foglalkozni a főállásom mellett?

Figyelt kérdés
Sajnos egyre kevesebb pénzt tudok félretenni, albérlet, kaja, és még sorolhatnám... nagy összeget igényel most már minden. Jelenleg adminisztrátorként dolgozom, hetek óta böngésztem online, távmunkával kapcsolatban, viszont azt tapasztaltam, hogy nagy százaléka átverés, és lehúzás. Valakinek van valami ötlete, vagy tapasztalata, megbízható oldala, ahol megtalálnám a nekem való munkát? Call Centre-n kívűl bármire vevő lennék.

2020. júl. 16. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mihez értesz?

Mit tanulsz még mellette, hogy ne adminisztrátor legyél 10 év múlva is?

2020. júl. 16. 18:35
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
A youtuberkedés működik, de csakzsebpénzrevalót tudsz vele keresni, és nagyon nagy idő és energiabefektetés. Nem is biztos, hogy megtérül, de megtérülHET.
2020. júl. 16. 18:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó vagy az IT-ben, sok lehetőséged van.
2020. júl. 16. 18:41
 4/10 A kérdező kommentje:
Elektrotechnika szakon fejeztem, és ennyi. Nagyrészt programozást, webdesign, photoshop, SQL, szövegszerkesztés, marketing dolgokkal foglalkoztam eddig. Munkahelyemen jelenleg operációt látom el feladatokkal, 3 műszakban. Szerencsére van előrelépési lehetőség, igyekszem előrébb kerülni. Nagyrészt minden megy ami géppel kapcsolatos, szívesen csinálok bármit.
2020. júl. 16. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
72%
Akkor keress jobb melót! Ha ezekhez értesz, akkor szégyen, hogy nem telik egy átlag életre!
2020. júl. 16. 18:45
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Már egy mezei UX-szel is stabil 400 nettód meg kell, hogy legyen, ha meg a "programozás" alatt legalább egy react-ot értesz, vagy JAvascriptet, vagy PHP-t, akkor több is. Mi a gond akkor? Váltani kell, nem a csodára várni!
2020. júl. 16. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
2020. júl. 16. 18:54
 8/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kereshetnék jobb melót, de mindenhova a tapasztaltakat keresik, meg egy komoly program felmutatásával állnak szóba az emberrel legtöbbször ezen a téren. Dolgozok rajta, de 19 évesen, egyedül ez elég nehéz, egyelőre tapasztalatot próbálok szerezni, hülye felfogás tudom, de sajnos sok minden még a háttérben van.
2020. júl. 16. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Rágni kell a fülüket, meg azért össze lehet hobbizni szép referenciákat, még ha drupal plugin vagy akármi, akkor is egy kívánatosabb kezdő leszel. Meg hát ne a mostani duplája legyen a bérigényed az első helyen, ami kb arra jó, hogy ne pattintson le a második arra hivatkozva, hogy nem csinálod.
2020. júl. 16. 23:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is olyan munkát kéne vállalnod ami egy műszak, vagy pedig folyamatos 12 órás. Utóbbiból sok helyen 4-4 be dolgoznak. ekkor két ciklus között lesz 3-4 nap szabad napod, amibe tudsz valamit csinálni pl pizza futár, stb.

Vagy elmehetsz építő iparba segédmunkásnak 250-300000-ért, idővel elsajátíthatsz egy szakmát és utána szaki fizetést kérhetsz, ami akár a duplája is lehet egy segédmunkáséhoz viszonyítva. Persze ehhez nagyon jól kell tudnod dolgozni az adott területen. A kőműves mellett kemény, de egy festő vagy szigetelős cég már nem olyan vészes.

Pizza futárként 2012-ben egyetem mellett havi 160000 körül kerestem minden költségem levonása után, manapság biztos többre jön ki. Heti 3-4 nap munkával, saját járgánnyal!

2020. júl. 17. 07:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!