Van valami kiskapu arra hogy ne kelljen letölteni a szerződésben meghatározott felmondási időt?
Rúgasd ki magad.
Vagy tarts be MINDEN szabályt a melóddal kapcsolatban. Nekem ez jött be. Velem is le akarták töltetni, aztán esete nekiültem, elolvastam a munkaköri leírást, meg a céges szabályzatot. Másnap bementem, és délre már olyan tömeg volt, és olyan idegállapotban az ügyféltérben, hogy behívott a főnök lebafni. Én meg elmondtam, hogy szabályosan dolgozom. Délután 1-2 körül megint behívtak, és már ott várt a kilépő papírom. Gondolhatod, 20-30 perc/ügyfél a szokásos átlag 5 helyett, ebédszünet, műszaki ellenőrzés munka előtt, szondáztatás saját kérésre,... >:)
Vagy simán járj be fürdés nélkül és ne húzd le a WC-t soha a melóban! >:)
nem mész be melózni pár napig
aztán mikor megkérdezi a fönököd miért nem mentél, és ez igazolatlan távollétnek számít és ki rúg ha mégegyszer előfordul, röhögj egyet és mond hogy oké akkor holnap s e jövök
Tuti kirúgnak:)
És akkor nem kell letölteend a felmondási időt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!