Miért utasítanak el mindig a harmadik interjúkör után?
Figyelt kérdés
Már a többedik céghez jelentkeztem úgy, hogy sikeresen túljutottam két interjúkörön, teljesítettem három órás tesztfeladatokat, ők mondták, hogy elégedettek velem, és a harmadik körben, amikor ismertették a pozíciót, és kb semmi más dolgom nem volt, mint odafigyelni, meg pár kérdésre válaszolni a szakmai tapasztalatot illetően, és megkérdezik, hogy mikor tudnék kezdeni, majd két hétre rá jön az email, hogy mégsem. MIÉRT? Miért csinálják ezt velem? Miért nem jelzik akkor, ha nem elégedettek velem? Vagy miért hívnak be a harmadik körre? Már vagy öt hónapja ez megy, és rohadtul unom és kétségbe vagyok esve...2020. júl. 14. 11:23
11/13 A kérdező kommentje:
Jó, de a többinél is az volt, hogy pillanatok alatt visszadobták, be se hívtak, stb. Mintha senkinek se kellenék. Pedig két idegen nyelvet beszélek felsőfokon és egy elég jól csengő nevű diplomám van...
2020. júl. 14. 16:48
12/13 anonim válasza:
Tudom, hogy nehéz de próbálkozni kell. Mikor nekem meglett a diplomám akkor úgy volt, hogy aznap még tökre boldog voltam aztán átment az egész stresszbe, hogy mikor lesz nekem munkám. Kb 50 helyre beadás meg kb 15 interjú után vettek fel dolgozni kb 4 hónap után.
Ez sajnos ilyen. Ha több tapasztalatod lesz akkor majd könnyebb lesz. Mindig az első munkahely a legnehezebb.
13/13 anonim válasza:
Ja, hogy két alkalom...
Csak szólok, hogy Covid van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!