Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért utasítanak el mindig a...

Miért utasítanak el mindig a harmadik interjúkör után?

Figyelt kérdés
Már a többedik céghez jelentkeztem úgy, hogy sikeresen túljutottam két interjúkörön, teljesítettem három órás tesztfeladatokat, ők mondták, hogy elégedettek velem, és a harmadik körben, amikor ismertették a pozíciót, és kb semmi más dolgom nem volt, mint odafigyelni, meg pár kérdésre válaszolni a szakmai tapasztalatot illetően, és megkérdezik, hogy mikor tudnék kezdeni, majd két hétre rá jön az email, hogy mégsem. MIÉRT? Miért csinálják ezt velem? Miért nem jelzik akkor, ha nem elégedettek velem? Vagy miért hívnak be a harmadik körre? Már vagy öt hónapja ez megy, és rohadtul unom és kétségbe vagyok esve...
2020. júl. 14. 11:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Pontosan hányszor fordult ez elő és mikor?
2020. júl. 14. 11:48
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Milyen munkakör?
2020. júl. 14. 12:51
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok túl sok konkrétumot megadni, mert ha valaki felismer, az cdak rontana a helyzeten. Annyit írok, hogy ssc-s állásokról van szó, kapcsolattartásos, nyelvtudást igénylő munkakörökről.
2020. júl. 14. 12:55
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Ja, olyanokra jelentkeznek rengetegen, lehet mindig van nálad jobb és ennyi az egész.
2020. júl. 14. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Amikor bejött a vírus-krach, az összes interjúmat lemondták, ahova behívtak volna. Ez nem nekem szólt, hanem a helyzetnek. Simán lehet, hogy itt is vannak olyan helyzetek, amikor már lefuttatják a megbeszélt interjúkat, felírják az elérhetőségeket, és majd ha a pénzügyi rész engedi, megkeresnek. Addig meg ennyi. A legtöbb általam ismert cég befagyasztotta a növekedést, amíg nem látják át, merre indul a piac.
2020. júl. 14. 13:00
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem kérdezed még, hogy mi volt az ok?
2020. júl. 14. 13:27
 7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: megkérdezem, de általában vagy nem válaszolnak, vagy valamilyen általános, használhatatlan dolgot mondanak.
2020. júl. 14. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez rendszeres akkor már a személyes dolgokon csúszhat el. Nem vagy szimpatikus, szoft skillek stb.
2020. júl. 14. 15:11
 9/13 A kérdező kommentje:
Hát, ez így kétszer történt meg konkrétan.
2020. júl. 14. 15:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem sok. Amikor azt mondod, hogy mindig, kicsit többre gondol az ember, mint 2 alkalomra.
2020. júl. 14. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!