Milyennek számít a lent említett fizetés?
Figyelt kérdés
Bruttó: 400.000 Ft
Baranya megye
minősített AWI hegesztő
több műszakos munkarend, hónap végén a nettó bér: 320.000Ft-450.000Ft
2020. júl. 11. 01:57
11/31 anonim válasza:
7-es épp a lényeget nem nézed.
Ezeket a számokat én ismerem, de mondom bizonyos munkakörökben magasabbak a pótlékok, és úgy már meglehet a 450 nettó.
12/31 anonim válasza:
A zsebbefizetést kihagyjátok a képletből. Jelentősen meg tudja dobni a fizut, de ilyenkor butaság kapcsolatot keresni a bruttóval. Lehet, hogy a kedves munkavállaló nem is tudja, hogy a fizu egy részét feketén kapja. Aztán jön majd a felháborodás, amikor valamiért a zsebpénz nem érkezik, a munkáltató meg széttárja a kezeit, hogy hát "milyen pénz?" :)
14/31 anonim válasza:
Inkább ülök a hűvös irodában bruttó 300-ért, nappali műszakban diplomásként...
16/31 anonim válasza:
#15 inkább éhen halsz vagy élsz másokon? Ok.
17/31 anonim válasza:
Ja nem. Inkább dolgozok mozgalmasabb munkát mondjuk gyári gépkezelést havi nettó 450 ezerért. Élősködni nem szoktam bár havi majdnem 200 ezreket vonnak a béremből hogy sok munkakerülő eloskodhessen.
18/31 anonim válasza:
De ha már nem kapnál ennyit akkor nem dolgoznál? Csak nem értem a logikád.
20/31 anonim válasza:
A leállásra mit mondott neked a cég, mennyit fizet? és meddig Ez legyen az első amire rákérdezel.Főleg most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!