Milyen munkát tudtok, ahol 200-250 ezer forintos fizetés elérhető?
Miért lenne bajom, hogy egy olyan szinten vadidegen ember, akiről szó legszorosabb értelmében azt se tudom, hogy ki, az jól keres?
Engem az emberi ostobaság zavar, amit így látatlanban is tudok biztosra, hogy te erősen kèpviselsz!
Sok féle munkával, az a kérdés mihez értesz? Építőiparban majdnem a kétszeresét megkeresheted még segédként is a 300 megcsíphető. Futárként, sofőrként belföldön nagyjából ennyit kicsit többet is meg tudsz keresni 200-300 között, nemzetköziben pedig 300 felett. Irodai munkáknál (aszisztens,stb
..) kb. 200 alját érheted el. Területi képviselő üzletkötő nagyjából 250 körül indul. Multiknál kereskedelemben 200 körül, maszeknál 200 alatt általában. Gyártósori munka nagyon széles de általánosan 200-tól akár 300-ig túlórákkal. Targoncások 200-tól akár 600-ig bár az már extrém hozzáállást kíván(ismerősöm dupla műszakban nyomja napi 16 órában heti 1 szabadnappal így meg van neki a 600). Nekem ezekre van rálátásom ennyit tudtam felsorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!