Honnan szerezek 120 ezer forintot ?
Azt vehet fel állandó jövedelem nélkül?
Én megpróbálnék tárgyalni a telefonszolgáltatóval, hogy adjanak türelmi időt, amíg melót találok és fizetek. Tudom, hogy erre egyesek azt mondják, hülyeség, nem adnak, de szerintem semmivel sem kevésbé lehetetlen, mint kölcsönt felvenni állandó jövedelem nélkül, vagymég ha fel is veszi, miből fizeti ki amíg nincs munkája? Tartozásból tartozásba essen szerencsétlen? Soha nem kerül ki belőle.
Még mindig azt mondom, egy barát, rokon csak akad, aki kihúz a kakaóból, míg helyre nem jössz. Legközelebb meg nem csinálsz ekkora adósságot.
provident és társai...
Zálogházba elviszel néhány értékesebb dolgot
Nem szabad új telót venni, ha nincs rá pénzed, legalábbis nem túl drágát. Addig nyújtózkodj...
Most szerintem nem tudsz mást tenni, mint szétnézni, hogy mit tudsz eladni gyorsan. Tőlük meg kérj halasztást, ha lehet.
Ez két külön tartozás? Ha igen, mi a másik? Ha ennyire nagy gáz lenne elmennék árúfeltöltőnek valahová, vagy segédmunkásnak. Ezek mindig kellenek, és aki azt mondja, hogy ilyen melòt sem talál, az nem is kereste igazán.
Egyébként nekem 6500 a telefonszámlám úgy, hogy tényleg rohadt sokat telefonálok. Miután ez megoldòdott, kérhetnél ajánlatokat, mert ez irreálisan sok. Telefonrészelet ide vagy oda...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!