Egy hónap alatt mennyi pénzből lehet kényelmesen megélni?
Figyelt kérdés
Ezalatt nem a luxuséletet értem. Hanem mennyit költ egy ember általánosságba véve ételre, számlákra, ruházatra, egyébre összessen. Normális, átlagos életet értek ezalatt, nem kaviárt és Gucci ruhákat értek, de sem lejárt termékeket vagy second hand cuccokat. Mennyi az az összeg, amiből kényelmesen el lehet élni egy hónapon át?2020. júl. 10. 15:02
31/34 anonim válasza:
7-es válaszoló, ha ezt így leírtad volna a legelején, akkor senki se szavazott volna le (oké, talán a trollok). Ez az utolsó egy nagyon kielégítő válasz volt, de az tény, hogy az első válaszodban eléggé szűkszavú voltál, így nem lehetett érteni teljesen, hogy mire gondolsz pontosan.
32/34 anonim válasza:
#7 vagyok
Engem nem izgat a lepontozás, lehet kérdezni is, ha valakinek valami nem világos.
34/34 Ami igaz az igaz válasza:
#33 ez már csak tipikus kötöszködés.
Ha meg nem, akkor pont 6 válasszalel feletted volt szó erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!