Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felnőttek! Hogy lehet így...

Felnőttek! Hogy lehet így élni? Egész nap dolgoztok, alig van este egy kis szabadidőtök. Nem unjátok? Vagy rosszul látom/tudom a dolgot? Akinek nem így van az gazdag vagy átlagos? Van elég szórakozásotok?

Figyelt kérdés
Még annyi kérdésem lenne. Hogy fértem bele egy ekkora dobozba???

2020. júl. 10. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

En szeretem a munkam.hetfotol pentekig napi 6 oraban dolgozom.

Fel 3 korul itthon vagyok.van gyerek,erte fel 4 kor megyek,addig Enidom van.

Delutan sokszor talalkozunk ovis baratokkal,vagy gyerekkori baratnommel.igaz,hogy gyerekesen de a gyerekek egymassal jatszanak,mi beszelgetunk.

1-2 hetente baratnokkel beulunk valahova dumalni.

Van egy baratnom akivel futni jarok,es aerobikra.

Ezen felul heti 4x tornazok itthon,Nekem az is kikapcsolodas.

Hetvegente sokat kirandulunk,sokszor van a gyerek a mamaknal igy parommal kettesben is tudunk idot tolteni.

A nagyobb gyerkoceim mar kamaszok,Ok mar szinte onnalloak.sokszor mar kirandulni,setalni,fagyizni sem jonnek velunk.

Aludni is tudok eleget,szoval En nem erzem mokuskereknek.

2020. júl. 12. 07:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Én pont emiatt veszítettem el az édesapám, mert látástól mikulásig hajtotta magát hogy legyen pénze, ami szánalmas, hogy mennyire kevés.

Amikor meghalt, Én megfogadtam, hogy egy követ sem mozdítok el azért, hogy másoknak jó világ legyen az egészségem nem teszem tönkre.

Akárki-akármit mond, Én 1 másodpercet sem robotolok, mert élni jöttem a Földre nem rabszolga munkákat végezni.

2020. júl. 16. 05:33
 13/16 A kérdező kommentje:
12 es és ki fog eltartani?
2020. júl. 16. 12:32
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
#12 Nem tudom, de nem is érdekelnek ilyen dolgok.
2020. júl. 16. 13:41
 15/16 anonim ***** válasza:
A rendszer azért találta ki ezeket a kötelező kordában tartásokat (ovi, sulik,munkahely) hogy ne legyen időd, erőd gondolkodni, pláne cselekedni, a szar rendszer ellen.Rabszolgaság ez, csak nem veszik észre. Isten szép napját egy épületben töltjük el, napfényt csak az ablakon át látunk évekig , kiskorunktól kezdve.Nem normális dolog ez. Aztán a többség azért robotol, hogy élhessen, egyik napról a másikra. Ha abbahagyná, elveszti a lakhatását, éhen halna.Szerencsétlen gyerekek már erre vannak trenirozva, ha lógnak egy napot, gyomorgörcsük van, bűntudatuk, nem tudják még a lógást se élvezni.
2021. jan. 29. 11:16
 16/16 anonim válasza:
0%
Szeretem a munkámat, napi 8 órában a buta cickányok segély kérelmet utasitom el nevetve 🤷🏻‍♂️😁 es ezért még jól is fizetnek :)
2021. dec. 18. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!