Felnőttek! Hogy lehet így élni? Egész nap dolgoztok, alig van este egy kis szabadidőtök. Nem unjátok? Vagy rosszul látom/tudom a dolgot? Akinek nem így van az gazdag vagy átlagos? Van elég szórakozásotok?
En szeretem a munkam.hetfotol pentekig napi 6 oraban dolgozom.
Fel 3 korul itthon vagyok.van gyerek,erte fel 4 kor megyek,addig Enidom van.
Delutan sokszor talalkozunk ovis baratokkal,vagy gyerekkori baratnommel.igaz,hogy gyerekesen de a gyerekek egymassal jatszanak,mi beszelgetunk.
1-2 hetente baratnokkel beulunk valahova dumalni.
Van egy baratnom akivel futni jarok,es aerobikra.
Ezen felul heti 4x tornazok itthon,Nekem az is kikapcsolodas.
Hetvegente sokat kirandulunk,sokszor van a gyerek a mamaknal igy parommal kettesben is tudunk idot tolteni.
A nagyobb gyerkoceim mar kamaszok,Ok mar szinte onnalloak.sokszor mar kirandulni,setalni,fagyizni sem jonnek velunk.
Aludni is tudok eleget,szoval En nem erzem mokuskereknek.
Én pont emiatt veszítettem el az édesapám, mert látástól mikulásig hajtotta magát hogy legyen pénze, ami szánalmas, hogy mennyire kevés.
Amikor meghalt, Én megfogadtam, hogy egy követ sem mozdítok el azért, hogy másoknak jó világ legyen az egészségem nem teszem tönkre.
Akárki-akármit mond, Én 1 másodpercet sem robotolok, mert élni jöttem a Földre nem rabszolga munkákat végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!