Első munkahelynek milyen a KPMG?
Olyan értelemben, hogy diplomaszerzés utáni első főállás.
Tudom, hogy nagy a nyomás meg sok a túlóra és elég sok a negatív tapasztalat, de voltam gyakornok kisebb irodákban és multinál is (igaz, az SSC volt és nem kifejezetten ugyanaz a terület) de a kis helyekről nekem sokkal rosszabb tapasztalataim vannak.
Nyilván nem ott öregednék meg, de ha elsősorban a pénz és a normális munkakörnyezet számít, akkor ki lehet bírni?
Hát, Big4 szóval én is azt hallottam hogy a sz*rt is kihajtják belőled, sok stressz, de ha fiatal vagy, még ez nem lehet olyan nagy gond, és legalább a pörgősségbe szoksz bele.
Hogy ki lehet-e bírni az meg nagyon szubjektív. Van aki kibírja ezért vagy azért, van akinek élő pokol. Kipróbálod és meglátod. CV-den jól fog mutatni utána.
Nyilván ki lehet bírni. Valószínűleg sok és sok gagyi munkát kell végezni, de pályakezdőként az a fontos, hogy minél több munkahelyzetet megismerj és megoldj - erre ad lehetőséget ez a munka. Amúgy meg vannak ott profi senior tanácsadók, iszonyú sokat lehet tőlük tanulni.
A tanács az, hogy ha van lehetőséged, menj, figyelj, tanulj, fejlődj. Ha nem tetszik, egy év után lépj le, ha tetszik, maradj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!