Budapesten nettó 290 ezer forintos fizetés jó?
Figyelt kérdés
Irodai munka, napi 8 óra.2020. júl. 3. 18:18
21/35 Barnabas333 válasza:
És nincs hitel már se a lakáson, se a kocsin, de a házba költözést nem nagyon tudjuk megoldani annyira elszálltak az ingalan árak...
22/35 A kérdező kommentje:
Azért érdekel mások véleménye, mert nem tudom milyen az árszínvonal Budapesten. Nekem is lenne igényem bérelt garzonra, de azt azért rögtön felfogtam, hogy 290 nettóból nem érdemes 140-et albérletre kifizetni. Köszönöm a válaszokat!
2020. júl. 3. 19:19
23/35 anonim válasza:
Ennyi tapasztalattal kevés.
Szimplán a szektorod rossz.
Most vicceskedtél azzal hogy gázszerelő szeretnél lenni, de jól beletrafáltál, mert fél évvel ezelőtt nem találtunk gázszerelőt aki egy 2 napos munkát 400 ezer alatt vállalt volna. Ja, és az anyagköltség még ezen felül volt.
24/35 A kérdező kommentje:
Ha férfi lennék, biztosan szobafestő lennék vagy burkoló. Nagyon szeretek minden ilyen bütykölős munkát, a kisebbeket magam csinálom, de azért a professzionális szakmunkához nincs meg a testi erőm.
2020. júl. 3. 19:41
25/35 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy én vidéken gépkezelőként 2 túlórával 5+2-ben kapok nettó 450-500 ezer között szerintem nem túl jó budapesti fizetés. AZtán ki tudja, lehet én vagyok túlfizetve.
26/35 anonim válasza:
Vagy csak hazudsz, mint mindig. A vasas csávót még várjuk.
27/35 anonim válasza:
26: Nálad lehet hogy divat hazudni
28/35 anonim válasza:
Mi az az 5+2? Már azon kívül, hogy 7. :D
Kérdező: mire fizeted a hiteltörlesztést? Meddig kell még fizetned?
29/35 A kérdező kommentje:
Diákhitel, plusz egy temetésre felvett személyi kölcsön. Még 3 év kb.
A gázszerelőnek gratulálok, akkor nem csak a felcsúti kolléga keres jól :)
2020. júl. 4. 09:16
30/35 anonim válasza:
Szerintem jó. Banki irodai munkára diplomával két nyelvvizsgával 190et ajánlottak. Na ahhoz képest luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!