Tanárok! Ti megkaptátok a 10%-os béremelést most júliusban?
Figyelt kérdés
Elvileg júliustól kapnunk kellene 10% ágazati pótlékot, de nekem pont annyi pénz jött a számlámra mint múlt hónapban...2020. júl. 3. 10:16
11/17 anonim válasza:
Ebbe a suliba se íratnám be a gyerekemet :D
12/17 anonim válasza:
Mit tanítasz? Remélem tesinél semmi komolyabbat.
13/17 anonim válasza:
Ezen kérdést olvasva kezdem szégyelni magam, hogy tanár vagyok.
Többen is leírták, hogy július 1-től kapjuk a béremelést és a júliusi bért majd csak augusztusban utalják.
Nagy valószinűséggel félreértetted az igazgató szavait.
Ha mégsem kielégítő számodra ez a valász, akkor szerdán betelefonálsz a suli titkárságára a gazdaságishoz és ő is elmondja azt, amit az előttem szólók.
14/17 anonim válasza:
Tanár vagyok, de ez fájdalmas. Ami 10%-os ágazati pótlék jön az júliustól esedékes, a júliusi bért meg augusztusban kapjuk meg.
15/17 anonim válasza:
ma 14:32
Ez az emelés nem a közalkalmazotti hivatalos bértábla tartalma, hanem csak egy csoport plusz juttatása.
Visszamenőleg meg ne is várj semmit.
16/17 anonim válasza:
Agusztusba megkapod tesa. Addig nyugi van
17/17 anonim válasza:
Az igazgatód jól mondta, te nem értetted meg. Júliusba megkapod, arra a hónapra az emeltet, de az augusztisra érkezik meg hozzád.
Jó hogy ilyen remek tanárok oktatják a gyermekeink
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!