Megkaptátok már az álláskeresési járadékotokat?
Május 1.-én nyújtottam be, május 30.-án jött a válaszlevél, hogy mit kell csatoljak!! (miért nem így kellett kezdeni eleve? :) ), május 31.-én csatoltam is mindent, azóta semmi.
Ugyebár Magyarország kormánya senkit nem hagy cserben :D
Aki erre a pénzre tényleg rá van szorulva, értsd nincsenek tartalékai stb, az mihez kezdhet egy ilyen helyzetben?
Illetve, ha megkapom (megvan a munkaviszony, midnent csatoltam, de hát ugye ki tudja már), akkor hogy lesz, az első utalásnál elutalják a májusit és a júniusit egybe?
milyen hiánytpótoltam? Jelentkeztem a a foglalkoztatási hivatal weboldalán, ahol írták hogy pár napon belül jelentkeznek pontos utasításokkal, hogy mit kell csatolni, ez tartott 1 hónapig (május 30.)
Köszi a választ
Én május 5-én adtam be, jún elején hiány pótoltam és még semmi.
De júl-1én kezdek egy új munkahelyen, na ezt adjátok össze :D
Én leírok neked 3 internetes oldal címet azon minden fel van tüntetve olvasd el:
Keresési eredmények
Internetes találatok
Munkanélküli segély, álláskeresési járadék 2020 | Bank360
bank360.hu › munkanelkuli-segely-allaskeresesi-jaradek
2020. ápr. 23. - Mennyi az álláskeresési járadék (munkanélküli segély) 2020-ban? Mi az igénylés menete? -Mikor jár és mikor nem jár? Minden tudnivaló a ...
Hiányzó: papirt leadtam
Feladatkörök - Álláskeresési járadék ... - Kormányablak
kormanyablak.hu › ... › Álláskeresési ellátások
Álláskeresési járadék megállapítása iránti kérelem ... ügyfelek az e-papír szolgáltatás segítségével nyújtjhatják be a kérelmüket, valamint elektronikus levélben ...
Hiányzó: leadtam kapom
Munkanélküli - Jogi tanácsadás
www.cvcentrum.hu › karrierkozpont-kerdesek
A kérelmet az álláskeresési járadék folyósítási idejének lejártát követő 30 napon belül kell benyújtani, ... Illetve ha beregisztrálok és elbírálják a munkanélkülit,de közben kapok egy állást ... Hol kell leadnom a táppénzes paírt és milyen kezdő dátummal? ... A rendszeres kifizetés minden hónap elején történik, általában 10-ig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!