Átmennétek 4 órásból 8 órásba csak 20%-kal több bérért? 100%-os munkaidő növekedés és csak 20%-os bérnövekedés?
Mit dolgoztál 4oraban? Mennyi volt a ber? Ha mondjuk 4orara kaptal 80kt es 8ra igernek 96ot az torvenytelen, hiszen nem eri el a minimalbert.
Nem tudom elkepzelni hogy van aki ezt elfogadja.. 😂
Trollolo
"Nem tudom elkepzelni hogy van aki ezt elfogadja.."
30ból 25en azonnal nulla kérdéssel és habozással elfogadták.
Persze hazudok troll vagyok stb.
Azért azt hozzáfűzöm hogy bár ezt ki nem mondták de nyilvánvaló : aki nem fogadja el az mehet is állás után
" 8ra igernek 96ot az torvenytelen, hiszen nem eri el a minimalbert."
Kis naiv.
Feltéve hogy be is jelent 8 órában. Mert ha marad a 4 órás bejelentés papíron, arra jogszerű a teljes minimál alatti összeg is.
Ha alairsz egy szerzodesmodositast hogy mostantol 8orat dolgozol az eddigi 4helyett, akkor ott a kezedben a bizonyitek az elso havi utalassal hogy valami nem koser.
Allitasod szerint alairtak valamit 25en. Minek iratnak ala valamit es kapsz masodpeldanyt belole ha az bizonyitek a torvenysertesre?
Oriasi kamu vagy. A szurkefoglalkoztatas nem igy mukodik. Bejelent 4re, a jelenletire 4et irsz, dolgozol 8at, kifizet 4ora bert ahogy a szerzodes szerint jar es a maradek zsebbe megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!